Kiekko-Espoo voittoon kolmannessa välierässä

26.03.2022
Kuva: weheartringette

Kolmas välieräottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 7-4 (2-3, 1-0, 3-0, 1-1).

Viime viikon otteluiden jälkeen tilanne välierä voittojen kanssa oli tiukka 1-1. Molemmat joukkueet lähtivät sähäkästi pelin alkuun, ja lähtivät hakemaan toista kiinnitystä finaalipaikkaa varten. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, ja maaleja syntyi puolin jos toisin. Kiekko-Espoon #16 Luana Perez saattoi joukkueensa 2-0 johtoasemaan tehtyään ensimmäisen maalin ajassa 5:11 ja toisen maalin ajassa 7:21. Helsinki kuitenkin pääsi vielä ensimmäisen erän aikana tasoihin ja ohi. Pelin ensimmäiset jäähyt nähtiin toisessa erässä, ja se vaikutti pelin tempoon. Rengas liikkui päästä päähän, mutta toisen erän aikana Espoo pääsi 3-3 tasoihin #93 Minka Levanderin puolikorkealla takakulma vedolla #10 Neea Virtasen tehdessä maskia maalin edessä.

Ison erätauon päätyttyä Espoo pääsi johtoasemaan, kun #10 Neea Virtanen upotti renkaan Helsingin verkkoihin kahdesti, ja #93 Levander toistamiseen pelin aikana. Tiukan neljännen erän aikana molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kerran. Kiekko-Espoolta Jenna Hakkarainen ja Helsingiltä Veera Hakonen.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Helsingiltä #11 Veera Hakonen ja kotijoukkueelta #10 Neea Virtanen.

"Tänään pystyimme pelaamaan omilla vahvuuksillamme, sekä taistelutahto kasvoi koko pelin ajan. Huomenna keskitytään siihen, että pelataan peli läpi samalla vahvalla asenteella" kommentoi Kiekko-Espoon psyykkinenvalmentaja Sanja Hovilainen.

Välierät katkolla huomenna Pirkkolassa klo 12:00 Helsinki Ringeten kotiottelulla.