Ahonen: "Uskon siirtymisen Tapiolaan, missä on kunnon katsomo tuovan paikalle lisää yleisöä."

21.06.2020
Kuva: Timo Kupiainen
Kuva: Timo Kupiainen

Ringeten SM-sarjaa pelaava Kiekko-Espoo on solminut jatkosopimuksen hyökkääjä Tanja Ahosen, 23, kanssa kaudelle 2020-2021. Heinolassa junioripolkunsa kulkenut Ahonen siirtyi kaudelle 2019-2020 espoolaisväreihin. 

Seuran vaihto oli alkuun jännittävää, koska olin pelannu pitkään Lahessa ja siellä kaikki oli tuttua ja turvallista. Vaihto sujui kuitenkin moitteettomasti, sillä kaikki otti tosi hyvin vastaan ja pääsin joukkueen henkeen mukaan nopeasti. Seurassa mainitsemisen arvoista on muun muassa toimiva pelaajapolku ja juniori yhteistyö, kuten kummitoiminta.

Aikaisemmin tällä viikolla tiedotettiin SM-joukkueen siirtyminen pelaamaan Tapiolaan yhdessä muiden edustusjoukkueiden kanssa.

Uskon siirtymisen Tapiolaan, missä on kunnon katsomo tuovan paikalle lisää yleisöä. Katsojat luo peleihin tunnelmaa ja toki kannustajat antavat meille sinne kentälle peli-iloa. Siirtyminen Tapiolaan on myös hieno mahdollisuus saada lajille lisää näkyvyyttä ja uusia kannattajia.

Ahosella alkaa nyt toinen kausi Espoossa ja tunnelmat joukkueesta ovat hyvät. 

- Mahtavaa päästä jatkamaan Espoossa ja siitä mihin viime kaudella jäätiin, kun kausi loppui kesken. Kaikilla jäi varmasti kova voiton nälkä ja joukkue on entistä motivoituneempi, Ahonen kommentoi.

Kiekko-Espoo ringeten joukkueen runko on pitkälti pysynyt samana kuin viime kaudellakin. Toukokuu meni OT-jaksolla koronasta johtuen, mutta kesäkuun joukkue on jälleen treenannu yhdessä. 

Tosi hyvä fiilis tulevan kauden joukkueesta. Kesäreeneissä näkyy ilonen meininki, mutta kuitenki kaikki reenaa kovaa yhteisiä päämääriä varten. Joukkueen runko pysyy suhteellisen samana ja ollaan saatu myös uusia vahvistuksia, joten uskon että joukkue tulee olemaan entistä vahvempi. Odottavin tunnelmin siis uuteen kauteen!

Kiekko-Espoon ringeten sopimuksen ovat kirjoittaneet: Milla Laakso, Camilla Lepistö, Neea Virtanen, Luana Perez, Riikka Sjögren, Jasmiina Lehtinen, Hanna Minkkinen, Meini Kärnä, Iiris Pitko, Ira Merivaara, Anniina Elo ja Tanja Ahonen.