Kiekko-Espoolle kotivoitto

28.02.2021

Jatkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa kotijoukkue Kiekko-Espoo kohtasi Blue Ringsin Tuusulasta. Sunnuntai-illan ottelu päättyi Kiekko-Espoon vakuuttavaan 9-1 (2-0, 3-0, 1-0, 3-1) kotivoittoon.

Blue Rings aloitti ottelun vahvasti ja pääsi hyville maalipaikoille. Espoon puolustus pelasi tiukasti ja piti oman pään puhtaana. Espoo hyödynsi tehokkaasti omat maalipaikkansa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 04:02 Katariina Kurikon toimesta. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä toinen Espoon maali ajassa 09:04.

Toisessa erässä pelin hallinta kääntyi selkeästi kotijoukkueelle, kun Kiekko-Espoo teki kolme maalia ja pitkälle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 5-0 johdossa.

Kolmanteen erään vierasjoukkue Blue Rings vaihtoi maalivahdin, jonka selän taakse kotijoukkue onnistui tekemään yhden maalin erän aikana.

Viimeisessä erässä Blue Rings onnistui ohittamaan kotijoukkueen parhaana palkitun pelaajan maalivahdin Hanna Minkkisen ajassa 49:42. Espoo onnistui vielä tämän jälkeen kolme kertaa maaliteossa ja ottelu päättyi 9-1

Kiekko-Espoon tehokkaimpina tänään olivat Maija Väyrynen (3+2), Riikka Sjögren (2+3) ja Katariina Kurikko (2+2).

Ottelun parhaana palkittiin kotijoukkueelta maalivahti Hanna Minkkinen.

Kiekko-Espoon jatkosarjan viimeinen peli pelataan ensi viikon lauantaina kotihallissa Tapiolassa. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille.