Nokia vei voiton kolmannessa välieräkamppailussa

20.03.2021
Kuva: Timo Kupiainen

Kolmas välieräpeli pelattiin tänään Nokialla. Tasainen ottelu päättyi Nokian voittoon 4-2 (1-1, 1-1, 2-0, 0-0).

Kolmas välieräpeli Nokialla oli tasainen läpi ottelun. Nokia aloitti maalinteon ensimmäisen erän alussa Kati Koskelinin maalilla. Ensimmäisen erän loppupuolella Kiekko-Espoon Maija Väyrynen onnistui tasoittamaan ottelun ja toiseen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Toisessa erässä jatkui molempien joukkueiden tiukka puolustus. Molemmat onnistuivat kuitenkin kertaalleen maalinteossa; Kati Koskelin Nokialta toistamiseen ja erän lopussa Jonna Vähäkangas Kiekko-Espoolta. Pitkälle erätaulle lähdettiinkin jännittävässä 2-2 tilanteessa.

Kolmannen erän alkupuoliskolla Nokia onnistui käyttämään kaksi kertaa onnistuneesti maalintekopaikkansa ja kasvatti näin johtonsa lukemiin 4-2. Neljännessä erässä Kiekko-Espoo pyrki kaventaamaan ottelun luoden hyviä maalipaikkoja. Molemmat joukkueet puolustivat kuitenkin tarkasti omaa maaliaan ja erä päättyi maalittomasti. Ottelu päättyi siten Nokian voittoon lukemin 4-2.

Huomenna välieräsarja on ensimmäistä kertaa katkolla. Välieräkamppailu alkaa Tapiolassa kello 17.15. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävissä livenä Youtubesta Ringette Livestä.