Jatkosopimuksen kirjoittanut Elo: "On kyllä hyvä fiilis joukkueesta, paljon erilaisia persoonia, ootan tulevaa kautta innolla. Meiltä löytyy taitoa, nopeutta ja monipuolisuutta"

22.06.2020
Kuva: Timo Kupiainen
Kuva: Timo Kupiainen

Kiekko-Espoo ringeten naisten SM-joukkue on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Anniina Elon, 24, kanssa.

24-vuotias puolustaja kuuluu jo joukkueen vakiokalustoon, kun hänellä käynnistyy 5. kausi SM-sarjassa. Uransa junioripolun UJK:ssa kulkenut Elo siirtyi pelaamaan Espooseen opiskelupaikan myötä.

Oli tosi jännää vaihtaa seuraa, mutta turhaa sitä kyllä jännitti.  Joukkue on auttanut sopeutumaan tänne "isoon" kaupunkiin. Mut otettiin tosi hyvin vastaan ja koppiin oli helppo tulla. Murteesta saan kyllä edelleen palautetta..

Tulevalla kaudella Elo pukee espoolaispaidan päällensä jo viidettä kautta, joten hän on tuttu näky niin kaukalossa kuin jäähallin koppikäytävilläkin. 

Hommat hoidetaan ammattimaisemmin mitä aiemmissa seuroissa. Vaikka kyse onkin suuresta seurasta, niin hallilla moikkaillaan toisille ja ollaan sellasta yhtä suurta perhettä.

- On kyllä hyvä fiilis joukkueesta, paljon erilaisia persoonia, ootan tulevaa kautta innolla. Meiltä löytyy taitoa, nopeutta ja monipuolisuutta, Elo jatkaa. 

Viime viikolla tiedotettiin joukkueen siirtymisestä pelaamaan Tapiolan harjoitusjäähalliin yhdessä muiden kilpaedustusjoukkueiden kanssa. Tapiolan urheilupuistosta tulee näin ollen myös espoolaisen naisurheilun näyttämö, kun urheilupuistossa pelaavat niin naisten ringette kuin jääkiekko sekä naisten koripallo- ja jalkapallojoukkueet. 

Harjoitusolosuhteet paranee huomattavasti, myös pelejä on mukavampi seurata kunnon katsomosta. Uusi halli mahdollistaa myös pääsylippujen myynnin, minkä avulla saadaan joukkueelle rahaa. Lajille hallin vaihto tekee myös hyvää, kun kaikki pääsarjajoukkueet pelaa samassa hallissa.