Pisteet vieraiden matkaan lukemin 4-12

14.02.2021

Kiekko-Espoo sai tänään vastaan kotiottelussa Lapinlahden jatkosarjan viidennessä ottelussa, jossa se kärsi kauden toisen tappion, kun Lapinlahti oli parempi lukemin 4-12 (1-3, 0-3, 0-3, 3-3).

Lapinlahti tuli ottelun alusta asti hyvällä jalalla, kun Kiekko-Espoolla kesti kaksi erää käynnistellä koneitaan. Ottelun avausmaalin iski Lapinlahden #21 Niina Piiroinen ajassa 2.41. Kiekko-Espoon Maija Väyrynen kuitenkin tasoitti pelin ajassa 5.15. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, koska Lapinlahden Anne Pohjola iski maalin ajassa 5.38, josta lähti Lapinlahden voitto asema. Pitkälle erätauolle lähdettiin pelin ollessa 1-6.

Pitkän erätauon jälkeen Kiekko-Espoo lähti pelaamaan aktiivisempaa karvausta, mutta tämä ei pysäyttänyt Lapinlahden tehokasta hyökkäystä ja viimeiseen erään lähdettiin 1-9 häviöasemassa.

Viimeisessä erässä pienet kenttämuutokset ja aktiivinen karvaus alkoi tuottaa tulosta, mutta liian myöhään. Lapinlahti otti mukaansa kaksi pistettä, ja Lappareilta pelin parhaana palkittiin ansaitusti #31 Tiina Tenhunen ja Kiekko-Espoolta #16 Luana Perez.

Kiekko-Espoo suuntaa katseen kohti ensi viikonloppua, jolloin vastassa Lahti ja Nokia.