Kiekko-Espoo avasi välieräsarjan voitolla

13.03.2021

Välieräsarja käynnistyi tänään, kun Kiekko-Espoo matkasi Nokialle sarjan ensimmäiseen kohtaamiseen. Ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 7-9 (0-4, 4-2, 3-1, 0-2).

Nokian jäähallilla oli hieno odottava tunnelma välieräsarjan alkaessa, vaikka ottelu pelattiinkin ilman yleisöä. Kiekko-Espoo oli pelin alussa valmiimpana taistoon ja sai räväkän lähdön peliin, kun Luana Perez laittoi renkaan yläkulmaan ajassa 1.17. Kiekko-Espoo hallitsi ensimmäistä erää voittaen erän 0-4.

Toisessa erässä peli tasaantui, Nokia tuli tasoihin, mutta Kiekko-Espoo pystyi kasaamaan rivinsä ja teki kaksi maalia. Pitkälle erätauolle mentiin odotetun tiukoissa lukemissa 4-6.

Kolmannessa ja neljännessä erässä välieräsarjan panokset näkyivät ja maaleja tehtiin lähes vuorotahtiin. Irtorenkaista taisteltiin loppuun asti ja renkaallisella oli kiire. Hyökkäyspäässä Kiekko-Espoon viimeistely oli terävämpää ja Maija Väyrynen viimeisteli pelin voittomaalit ajassa 46.16 ja 59.04.

Huomenna taisto jatkuu Tapiolan pyhätössä, kun peli vihelletään käyntiin klo 17.15. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta voit seurata sitä livenä YouTuben Ringette Livestä.