Ensimmäisestä erästä tappio pitkän taistelun jälkeen

10.03.2024

Kiekko-Espoo - Nokia 5-6 ja. (3-1, 1-1, 0-3, 1-0, 0-0, 0-1)

Tänä lauantaina Espoossa käynnistyi paras viidestä systeemillä toimiva välieräsarja Kiekko-Espoon ja Nokian välillä. Ensimmäisen kierroksen ottelu oli tiukka sekä pitkä, sillä tasaisen ottelun voittajaa jouduttiin hakemaan kahden jatkoerän avuin.

Peli kuitenkin lähti liikkeelle kotijoukkueen ollessa vahvempi, sillä Kiekko-Espoo takoi ensimmäisen maalinsa jo ajassa 2:07 sekä selvitti pelin alussa pitkän kahden pelaajan alivoiman maalitta. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 3-1.

Toisessa erässä homma oli vielä joten kuten kotijoukkueen hallussa, ja tasaisen väännön jälkeen peli oli 4-2. Pitkän erätauon jälkeen Nokia kuitenkin pääsi kuittaamaan Espoon virheistä kun Nokian #6 Maria Wetterstrand iski kolmanteen erään hattutempun. Peli oli kolmannen erän päättyessä kääntynyt vierasjoukkueen hyväksi 4-5.

Neljännessä erässä Kiekko-Espoolle kuitenkin muistui pelin panos, ja siitä sisuuntuneena jokainen pelaaja laittoi itsensä likoon. Espoon kova työnteko ja nöyrä pelaaminen näkyikin Nokian jäähyilynä ja kahden pelaajan ylivoimalla Kiekko-Espoon #45 Jenna Hakkarainen iski ottelun toisen maalinsa tasoittaen ottelun 5-5. Tasatilanne välieräsarjassa johti siis ottelun jatkoajalle.

Viidennessä erässä kumpikaan joukkue ei pystynyt viemään ottelusta pisteitä, mutta kuudennessa erässä kun peliä oli pelattu yhteensä 78min 54s Nokia sai taisteltua itselleen sarjan ensimmäisen voiton.

Huomenna kuitenkin jatketaan ja vuorostaan Kiekko-Espoo matkustaa Nokialle tasoittamaan sarjaa. Ottelu alkaa klo 14, joten Ruudut auki, jos kiinnostaa nähdä, kun otetaan toisista mittaa uudelleen.