Paikalliskamppailun pisteet Espooseen

09.10.2021

Kiekko-Espoo kohtasi tänään Helsinki Ringeten vieraissa Vuosaaressa, ja ottelu päättyi Kiekko-Espoolle voitokkaasti 2-8 (1-2, 0-3, 1-1, 0-2).

Kiekko-Espoo lähti otteluun päättäväisesti jo alusta alkaen, joskin vastustajan työmoraali karvauksessa oli korkealla ja töitä sai tehdä, jotta renkaanhallinta pysyi. Maalien makuun Kiekko-Espoo pääsi kuitenkin jo kolmen minuutin paikkeilla, kun Espoon Katariina Kurikko iski renkaan kulmalta maaliin. Vain muutama minuutti tämän jälkeen myös Fanny Impilä avasi maalihanansa 4-3 ylivoimatilanteen päätteeksi, ja Kiekko-Espoo siirtyi 0-2 johtoon. Erän loppuun Helsinki pääsi kuitenkin rokottamaan ja toiseen erään siirryttiin 1-2 tilanteessa.

Toiseen erään Kiekko-Espoo lähti jälleen päättäväisesti, ja vastasikin kaikista erän maaleista Fanny Impilän, Luana Perezin ja Katariina Kurikon toimesta.

Pitkän erätauon jälkeen Kiekko-Espoo palasi kaukaloon jatkamaan aherrusta ja tavoitteena oli pitää hyvä tekemisen meininki ja asenne kohdallaan. Vieraat kiinnittivät huomiota irtorengasvoittoihin ja hakivat hyvää hallintaa tämän kautta. Tilanne kuitenkin pysyi numeroiden valossa tasaisena ja molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Viimeiseen erään lähdettiin 2-6 tilanteesta.

Neljäs erä sinetöi voiton, kun Kiekko-Espoo pääsi kahdesti rokottamaan Helsingin maaliin Neea Virtasen jäävedolla sekä hieman myöhemmin voitokkaasta karvaustilanteesta syntyneestä Iiris Pitkon maalilla.

Kiekko-Espoon taistelu jatkuu ensi viikolla lauantaina 16.10. kotona RNK Flyersia vastaan klo 15:15. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan!