Hyvä renkaanhallinta piti pisteet Espoossa

03.02.2024

Kiekko-Espoo - RNK 8-3 (2-0, 1-0, 3-0, 2-3)

Kiekko-Espoo sai otteluun hyvän alun ja sai hyvällä rengaskontrollilla pelin pidettyä omassa hyökkäyspäässä. Ensimmäinen maali nähtiin kuitenkin vasta ajassa 10:14 Minka Levanderin toimesta. Heti perään Jenna Hakkarainen pääsi iskemään lukemat 2-0 läpiajotilanteen seurauksena.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo jatkoi ensimmäisessä erässä alkanutta hyvää renkaanhallintaa ja karvauspeliä, saaden aikaan kuitenkin vain yhden maalin puolustaja Kia Erkkilän toimesta. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis Kiekko-Espoon johtaessa 3-0.

Kolmannessa erässä espoolaiset saivat maalihanat oikein kunnolla auki, laittaen lukemat 6-0. Viimeisessä erässä Raisio pääsi kuitenkin rokottamaan Espoon nukahduksista kaventaen ottelun loppulukemiksi 8-3.

Ottelun parhaina palkittiin huimat tehot (2+6=8) nakuttanut Espoon Minka Levander, sekä Raision Helmi Silokivi.

Pelit jatkuvat heti huomenna, kun Kiekko-Espoo matkaa Lahden vieraaksi SOL-areenalle!