Janne Ahoniemi valmentajaksi Kiekko-Espoon SM-sarjajoukkueeseen

30.04.2024

Kiekko-Espoon juniorijoukkueista ja ykkösestä tuttu Janne Ahoniemi siirtyy SM-sarjajoukkueen valmentajaksi. Kausi 2025-2025 tulee olemaan Ahoniemen ensimmäinen SM-sarjassa.

Ahoniemi on aloitti valmentamisen Kiekko-Espoon nuorten joukkueissa ja osa SM-joukkueen pelaajista on tullut jo aiemmilta kausilta tutuiksi. Ahoniemi kokeekin tuntevansa pelaajien vahvuudet hyvin jo ennestään ja toivoo saavansa korkeimmalta sarjatasolta näin kesän alla uutta kulmaa ja vaatimustasoa fysiikkaharjoitteluun ja uusia näkökulmia vanhojen rinnalle myös kaukalon puolelle.

"Valmentamisen osalta en ole asetellut itselleni mitään tiettyjä tavoitteita, ennemminkin tartun sellaisiin tilaisuuksiin ja mahdollisuuksiin jotka tuntuvat kiinnostavilta. Tämä kyseinen pesti on tietenkin erittäin mielenkiintoinen, kun pääsee haastamaan itseään lajin huipulla ja ennen kaikkea pääsee oppimaan niinkin kokeneelta valmentajalta kuin Jonne (Levander)," Ahoniemi kertoo ajatuksiaan. Joukkue aloittaa kesätreenit toukokuun alussa ja palaa jäälle loppukesästä. Tervetuloa SM-sarjaan Janne!


Teksti: Sonja Sjögren

Kuva: Timo Kupiainen