Jatkosarja startattu voitolla

09.12.2023

Kiekko-Espoo - Helsinki ringette 10-6 (2-1, 2-2, 2-2, 4-1)

Tänään pelattiin Kiekko-Espoon ensimmäinen jatkosarjaottelu, kun Helsinki ringette saapui Tapiolaan taistelemaan pisteistä. Molemmat joukkueen pääsivät avaamaan maalihanansa jo heti pelin alussa. Pelin painopiste oli ensimmäisen erän ajan Kiekko-Espoon puolustuspäässä Helsingin hallitessa peliä. Erän lopulla Kiekko-Espoo nousi kuitenkin 2-1 johtoasemaan Luana Perezin #16 viimeistelemällä maalilla. Vaikka jäähyt rikkoivat Kiekko-Espoon peliä, Kiekko-Espoo säilytti johtoasemansa pelin ensimmäisen puoliskon, ja pitkälle erätauolle lähdettiin tiukassa tilanteessa 4-3.

Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotellen, ja peli oli tasaista vääntöä jokaisella kentän osa-alueella. Peli ratkesi vasta viimeisessä erässä, kun Kiekko-Espoon Minka Levander #93 ja Luana Perez #16 laukoivat molemmat kaksi maalia vastustajan verkkoon. Peli päättyi lopulta Kiekko-Espoon selvään 10-6 voittoon.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta vahvan pelin pelannut Hanna Minkkinen #30 ja Helsingiltä Meeri Lonka #14.