Kiekko-Espoolta vahva aloitus jatkosarjalle

30.01.2021

Viikonlopun ensimmäinen ottelu kahden kuukauden pelitauon jälkeen pelattiin RNK:ta vastaan Kerttulan jäähallissa suljetuin ovin. Peli päättyi Kiekko-Espoon voittoon 4-10 (0-2, 2-2, 0-3, 2-3).

Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 5:26 kun Jonna Vähäkangas laukoi tarkasti ohi Raision maalivahdin. Vahvan alun jälkeen Kiekko-Espoo pääsi peräti 0-4 johtoasemaan.

Toisen erän lopussa Raisio pääsi mukaan peliin ja pitkälle erätauolle lähdettiin tasaisessa 2-4 tilanteessa.

Pitkän erätauon jälkeen maaleja odotettiin peräti kymmenen minuuttia kunnes Kiekko-Espoon maalihanat aukesivat jälleen. Erän loppuun Kiekko-Espoo teki kolme maalia kolmeen minuuttiin.

Neljäs erä oli tasaista vääntöä ja molemmin puolin hieman rikkonaista jäähyjen takia ja maaleja tehtiinkin vuorotellen molempiin päätyihin.

Kiekko-Espoon tehokkaimpana oli tänään Maija Väyrynen huikeilla pisteillä 5+1.

Pelin parhaimpina palkittiin Kiekko-Espoon #13 Katariina Kurikko ja RNK:lta Espoon kasvatti #17 Reetta Nikkola.

Huomenna Kiekko-Espoo pääsee jälleen kotihalliinsa, kun jo torstaina jatkosarjan aloittanut Lahti matkustaa Espooseen. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta kannustusjoukot voivat seurata ottelua Kiekko-Espoo Ringeten YouTube kanavalta.

Ota kuva kotikatsomostasi pelipaita päällä ja lisää se Instagramiin käyttämällä #kiekkoespookotikatsomo ja tägää meidät kuvaan, niin jaamme ne Kiekko-Espoo ringeten Instagram tilillä.