Jatkosarjan viimeisestä pelistä pisteet Espoolle

06.03.2021

Jatkosarjan viimeinen ottelu päättyi Kiekko-Espoon vahvan esityksen jälkeen lukemiin 17-5 (5-1, 5-2, 2-0, 5-2).

Kiekko-Espoo sai peliin räväkän alun, kun rengas löysi maaliin ensimmäisen kerran Perezin toimesta pelikellon lyödessä 1.37. Ensimmäisessä erässä nähtiin hienoa koko kentän peliä, ja peliä nostettiin nopeasti hyökkäyspäähän, joka toi joukkueelle runsaasti hyökkäysaikaa.

Toisessa erässä tasaisen tappava ja tehokas pelaaminen jatkui. Puolustuspää pelasi vahvasti pois Raision pitkät myllytykset, ja voitti irtorenkaita, joista Kiekko-Espoo sai käännettyä pelin vastustajan päätyyn.

Kolmas ja neljäs erä mentiin Kiekko-Espoon komennuksessa, Raision viimeistellessä ainoastaan kaksi maalia. Maalivahti Meini Kärnä poimi marjat pussiin, ja antoi varmoja avauksia joista joukkue pääsi nopeisiin hyökkäyksiin.

Pelissä Kiekko-Espoon parhaana pelaajana palkittiin pirteästi esiintynyt Perun vahvistus Luana Perez, joka viimeisteli ottelussa taidokkaiden suoritusten myötä tehot 4+3.

Jatkosarja on pelattu loppuun, ja ensi viikon lauantaina Kiekko-Espoo matkustaa Nokialle NoUn vieraaksi kevään ensimmäiseen playoff -kamppailuun. Ottelusarja pelataan paras viidestä menetelmällä.