Jatkosopimuksen kirjoittanut Vähäkangas: "Jäällä tullaan näkemään taitava, monipuolinen ja voitontahtoinen joukkue"

13.07.2020
Kuva: Timo Kupiainen
Kuva: Timo Kupiainen

Kiekko-Espoo ringeten naisten SM-joukkue on tehnyt jatkosopimuksen keskushyökkääjä Jonna Vähäkankaan, 23, kanssa.

23-vuotias keskushyökkääjä Vähäkangas siirtyi Espooseen kaudelle 2019-2020 ja tulevalla kaudella hänellä käynnistyy kuudes kausi naisten SM-sarjassa. Aiemmin Vähäkangas on edustanut Nurmijärven Seiskoja sekä Tuusulan Blue Rings joukkueita. 

Seuran vaihtoon olen ollut tyytyväinen. Joukkueessa otettiin hyvin vastaan ja olen viihtynyt Espoossa. Täällä mahdollistetaan pelaajan kehittyminen ja tehdään hyvää yhteistyötä junioreiden kanssa.

Tulevalla kaudella Kiekko-Espoo ringette tulee pelaamaan Tapiolan jäähallissa. Tapiolan urheilupuistosta tulee vahva espoolaisen naisurheilun keskus, kun siellä pelataan ringetteä, jääkiekkoa, koripalloa ja jalkapalloa naisten pääsarjatasolla. 

- Olen positiivisin mielin muutosta Tapiolaan. Hienoa saada hyvät harjoitusolosuhteet ja kunnon katsomo. Toivon, että muutto tuo lajille näkyvyyttä ja lisää kannattajia peleihin, Vähäkangas kertoo.

Kesäharjoittelu on jo pitkällä ja pian alkaakin jo joukkueen yhteiset harjoitukset. Naisten SM-sarjan otteluohjelma julkaistaan heinäkuussa, jonka jälkeen käännetään katseet entistä enemmän tulevaan pelikauteen. 

Hyvä fiilis tulevan kauden joukkueesta. Jäällä tullaan näkemään taitava, monipuolinen ja voitontahtoinen joukkue. Ensi kaudella vastaan luistelee kovia vastustajia, joten odotan tasaisia ja jännittäviä otteluita.

Tällä viikolla julkaistaan uusi pelaajavahvistus, kukahan mahtaa olla kyseessä?