Jouni Levander jatkaa Kiekko-Espoon ruorissa

22.04.2024

Kiekko-Espoon ringeten SM-joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Jouni Levander, jonka johdolla Kiekko-Espoo voitti pronssia kuluneella kaudella.

"Mennyt kausi oli hyvä ja nousujohteinen," Levander pohtii. Levanderin mukaan joukkue hitsautui hyvin yhteen jo alkukaudesta, vaikka joukkue nuorenikin merkittävästi edeltäneestä kaudesta. Henki joukkueessa kuluneella kaudella oli aivan älyttömän hyvä, mikä näkyi hyvin myös vaikeilla hetkillä. Kiekko-Espoo kohtasi välieräsarjassa pettymyksen, kun se jäi finaalisarjan ulkopuolelle.

"Pieni pettymys oli tietenkin välieräsarjan häviäminen. Marginaalit olivat kuitenkin hyvin pienet, kaikki maalin tappioita joista kaksi hävittiin jatkoerässä. Hyvin kuitenkin kasattiin itsemme pronssiotteluun,  josta taistelimme itsellemme SM-pronssimitalit," Levander kertaa menneen kauden huipennusta.

Levander lähtee vastuuvalmentajan roolissa viemään joukkuetta kohti seuraavaa kautta, ja tavoitteena on pitää joukkueen runko samana kuin ennenkin ja nostaa lisäksi lupaavia nuoria joukkueen mukaan.

"Haluan myös, että jokainen pelaaja pystyy hyppäämään seuraavan askeleen eteenpäin omaa pelaamistaan kehittäen," Levander sanoo ja korostaa, että tuloksia lähdetään hakemaan jo hyvästä kesäharjoittelusta.

Lisää valmentajauutisia on tulossa pian, kun Levander saa tuekseen uudet kasvot SM-joukkueen valmennukseen. Valmentajalla on vuosien kokemus ringeten valmentamisesta, mutta SM-sarjassa häntä ei olla vielä nähty aiemmin!