Jouni Levander Kiekko-Espoon  päävalmentajaksi kaudella 2022-2023!

14.04.2022

Kiekko-Espoo Ringeten päävalmentajaksi kaudella 2022-2023 on nimetty Jouni Levander, joka toimi myös menneellä kaudella valmentajana Kiekko-Espoossa. Espoolaisille vaihtoaitiossa tutuksi tuulleella Levanderilla on pitkä ringettehistoria ja on monille tuttu nimi suomalaisen ringeten parissa.

Hyvinkäältä ponnistanut Levander aloitti valmentamisen vuonna 1986, kun Hyvinkään Jää-Ahmoihin perustettiin ringettejoukkue ja SM-sarjaa hän valmensi ensi kertaa jo vuonna 1988. Sittemmin valmennusvuosia SM-sarjassa on kertynyt lähes 20 Hyvinkään, Lapinlahden Luistimen ja viimeisimpänä Kiekko-Espoon väreissä. Kokemusta hänellä on myös kansainvälisistä peleistä, sillä Levander luotsasi nuorten maajoukkuetta vuodesta 2010 aina loppuvuoden 2015 kotikisoihin asti.

Levander on tyytyväinen Kiekko-Espoon menneeseen kauteen, jota hän kuvaa nousujohteiseksi ja tavoitteet ovat korkealla myös seuraavaa kautta ajatellen. Tulevalle kaudelle Levander asettaa tavoitteeksi kirkkaimman mitalin ja perustelee, että keväisen hopean jälkeen tavoite ei voi olla mikään muukaan.

- Nythän tämä oli aika nousujohteinen kausi, tehtiin hyvin hommia ja pelillisesti kehityttiin lisää. Jos nyt päästiin tähän tilanteeseen ja joukkueen runko pysyy kohtuullisen samana, niin kirkkainta mitalia lähdetään tavoittelemaan, Levander perustelee tulevan kauden tavoitteita.

Tuoreen päävalmentajan katse on käännetty kesään ja syksyyn ja mielessä pyörii jo visio siitä, millaista joukkuetta lähdetään kasaamaan. Levander toivoo, että joukkueen runko pysyisi kohtuullisen samana, mutta haussa on kaksi tai kolme uutta pelaajaa Kiekko-Espoon joukkueeseen.

Levanderin mukaan kokonaisuuden rakentelu on vielä alkutekijöissään ja myös taustaorganisaatiota kasataan pitkin kevättä ja kesää. Fysiikkavalmentajana jatkaa Milla Hokka, jolla on pitkä historia pelaajana Espoon sinisissä ja joka kunnostautui kaukalossa myös kuluneena keväänä.

Hei pelaaja! Mikäli paikka Kiekko-Espoon riveissä kiinnostaa, ole yhteydessä Jouniin puhelimitse tai sähköpostilla:

050 511 8746 tai levander.jouni@gmail.com