Kaasinen jatkaa päävalmentajana - valmennustiimiin täydennystä

18.05.2021

Kiekko-Espoo ringeten kauden 2021-2022 valmennustiimin päävalmentajana jatkaa Eevi Kaasinen, joka saa rinnalleen Jouni Levanderin. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Milla Hokka, MV-valmennuksesta Aura Lehtonen ja psyykkisenä valmentajana jatkaa Sanja Hovilainen.

- Tulevan kauden valmennusryhmä sai valtavan määrän lisää kokemusta ja osaamista Jonnen ja Millan myötä, joista Jonnella pitkä valmennusura ja Millalla peliura ringetessä. Sanja säilyy henkisen puolen valmentajana ja Aura maalivahti valmentajana kuten menneelläkin kaudella. Uskon tässä on todella monipuolinen valmennusryhmä jolta pelaajat saavat tukea ja oppia eri näkökulmista. Odotan yhteistyön opettavan itsellenikin yhä lisää joten olen innoissani uuteen kauteen lähdettäessä, kommentoi päävalmentaja Eevi Kaasinen. 

Joukkueen vahvuuteen liittyvä Levander on menneen kauden mestaruusjoukkueen valmentaja, joka tuntee Kaasisen jo pidemmän ajan takaa. 

- Hyvällä fiiliksellä lähden Kiekko-Espoon SM-joukkueen valmennukseen mukaan. Joukkueessa on ennestään tuttuja pelaajia ajoilta, kun olin nuorten maajoukkueen päävalmentajana. Kiekko-Espoon päävalmentaja Eevi Kaasinen on myös ennestään tuttu, valmensin häntä aikoinaan Hyvinkään riveissä. Muutaman viikon kokemuksen perusteella joukkueen organisaatio tuntuu toimivalta ja pelaajarunko vaikuttaisi olevan paremmassa fyysisessä kunnossa, kuin vuosi sitten. Hyvällä mielellä voidaan lähteä valmistautumaan ensi kauteen, kiteyttää Levander ajatuksiaan.