Kauden 2019-2020 palkitut

04.05.2020

Espoon Kiekkoseura palkitsee joka kauden päätteeksi jokaisesta joukkueesta tsemppari - ja joukkuepelaajan. Kauden 2019-2020 päätteeksi emme valitettavasti päässeet yhdessä viettämään perinteisiä päättäjäisiä, mutta ansaitut totta kai palkitaan! SM-joukkueesta palkitaan Ykkössarjasta SM-sarjaan noussut ja nuorten maajoukkueessakin tällä kaudella pelannut Marianna Kuiko. Joukkuepelaajaksi puolestaan valittiin joukkueen maalivahti Hanna Minkkinen. 


Tsemppari: Marianna Kuiko

Marianna (joukkueen kesken Mara) nousi ykkösestä SM-joukkueeseen ja osoitti koko kauden ajan nälkää kehittyä pelaajana niin treeneissä kuin peleissä, minkä ansiosta lunastikin paikkansa kentällä kärkipeleissä heti ensimmäisellä SM-sarjakaudellaan ja oli joukkueen toiseksi paras pistenainen. Mara oli kopissa hiljainen rookie, mutta asenne näkyi jäällä, jossa pelasi loppuun asti jokaisen kamppailutilanteen, irtorenkaan ja maalineduspelin. Useammin kuin kerran tämä maalintekijä nähtiin tiukoissa peleissä jopa puolustusta auttamassa.


Joukkuepelaaja: Hanna Minkkinen

Hanna (joukkueen kesken Minkkis) on todellinen joukkuepelaaja ja valmis auttamaan niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Minkkis ei ole kopin äänekkäin, mutta huomioi sitäkin tarkemmin kaikkia ympärillään ja pyrkii pitämään joukkuehenkeä yllä varmistamalla, että kaikilla on hyvä olla. Itseään esiin tuomatta Minkkis ajattelee koko ajan joukkuekavereidensa parasta ja on ollut joukkueen tukipilareita jo usean vuoden ajan. 

Kaikki ringeten palkitut ovat luettavissa Espoon Kiekkoseuran nettisivuilta, Espoon Kiekkoseura ry Facebook -sivuilta tai EKS ringeten Instagramista @eksringette


SM-joukkue onnittelee palkittuja!