Uusi kausi käyntiin 17.9.22

11.09.2022


Viime kaudella hopeaa saavuttanut Kiekko-Espoo on kauden alusta asti keskittynyt aktiiviseen tekemiseen teemalla "niin pelaat kuin harjoittelet", kertoo joukkueen kokeneeseen kaartiin kuuluva Riikka Sjögren. Jääharjoittelu on lähtenyt pyörimään vauhdikkaasti, ja alusta asti tuntuma on ollut hyvä.

- Pyrimme tekemään asioita mahdollisimman hyvin ja huolellisesti. Olemme herätelleet pelitapaamme kesätauon jälkeen ja yritämme löytää yhteiset, pelin sisäiset suuntaviivat. Puolustuskolmiota on myös hiottu entistä ehommaksi, luonnehtii Sjögren joukkueen valmistautumista.

Joukkue on pelannut kaksi harjoituspeliä, ja niistä jäi hyviä asioita mukaan tulevaan.

- Fiilis on totta kai hyvä, koska pelaaminen on niin kivaa! Harjoituspeleistä saimme myös arvokasta pelituntumaa ja vauhtia ennen varsinaista kauden alkua. Esille nousivat asiat, jotka jo sujuvat sekä kehityskohteet, joita on mahdollista vielä viilata, summaa Sjögren harjoituspelien antia.

Sjögrenin mielestä joukkueen laumahenki on rento ja positiivinen. Joukkueen jäsenet tuntevat toisensa kohtuullisen hyvin, ja porukka on useimmiten hallilla hyvällä tuulella. Hän toivoo, että jokainen voi olla joukkueessa oma itsensä.

- Joukkuehenki nousee, kun teemme asioita yhdessä: Oli se sitten bussimatka, pelitapahtuma tai pallorinki (ellei joudu pudotuspelissä suolauksen uhriksi). Toisen kannustaminen ja tsemppaaminen luo myös hyvää henkeä, tietää Sjögren.

Teksti : Lainattu SM ringeten sivuilta

Kuva: Timo Kupiainen