Kiekko-Espoo haki pisteet Järvenpäästä

30.09.2023

Haukat - Kiekko-Espoo 2- 8 (0-2, 2-4, 0-2, 0-2)

Kiekko-Espoo kohtasi syyskuun viimeisenä päivänä Järvenpään Haukat heidän kotihallissaan. Raikkaalla jalalla Järvenpäähän lähtenyt Kiekko-Espoo aloitti pelin vauhdikkaasti, kun ensimmäinen maali syntyi jo ajassa 2:33 #45 Jenna Hakkaraisen osumasta. Peli jatkui varmoin ottein Kiekko-Espoon hyvällä rengaskontrollilla. Erän lopussa nähtiin vielä #93 Minka Levanderin upea maalin viimeistely.

Toinen erä alkoi siis Kiekko-Espoon kahden maalin johtoasemassa, mutta lukemat ehtivät muuttua 20 sekunnin jälkeen, kun #33 Riikka Sjögren pääsi esittelemään maalintekotaitojaan. Toisessa erässä nähtiin muidenkin Kiekko-Espoon pelaajien onnistumisia maalien muodossa. Haukat pääsivät kuitenkin kaventamaan lukemia 1-5, #25 Ella Parkkisen maalin ansiosta. Pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-6.

Kolmannessa erässä pelin fyysisyys sekä pelitempo lisääntyivät. Siitä huolimatta Kiekko-Espoo pystyi jatkamaan omaa peliään ja luomaan hyviä maalipaikkoja. Toisella puoliskolla Kiekko-Espoo onnistui tekemään vielä neljä maalia, eikä Kiekko-Espoon verkkoihin eksynyt yhtäkään vetoa Hanna Minkkisen upeiden torjuntojen ansiosta. Peli päättyi Kiekko-Espoon voittoon 2-10.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoolta hienoja maaleja viimeistellyt #45 Jenna Hakkarainen ja kotijoukkueelta #9 Emilia Tuominiemi.

Nyt Kiekko-Espoo suuntaa katseensa kohti viikonlopun toista peliä, joka pelataan huomenna Tapiolassa 16:45, kun vastaan asettuu Lahti.