Kiekko-Espoo haki voiton Lahdesta

04.02.2024

Lahti - Kiekko-Espoo 3-7 (0-3, 1-1, 1-3, 1-0)

Tänään Kiekko-Espoo lähti Lahden vieraaksi. Kiekko-Espoo sai hyvän startin ensimmäiseen erään ja pääsikin 3-0 johtoon. Toisessa erässä Kiekko-Espoon peli takkuili eikä Espoo päässyt pitkiin hyökkäyksiin. Lahti tasoitti Espoon huolimattomuudesta johtuen 1-3. Kiekko-Espoo joutui ottamaan aikalisän rauhoittaakseen omaa peliä. Espoo iski vielä yhden maalin ensimmäisellä puolikkaalla. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis Kiekko-Espoon johtaessa 1-4.

Kiekko-Espoo lähti vauhdikkaalla jalalla ottelun toiselle puoliskolle ja sai nopeasti taottua kaksi maalia #16 Luana Perezin johdolla. Tämän jälkeen vierasjoukkueen hetkellinen nukahdus tarjosi kotijoukkue Lahdelle mahdollisuuden iskeä ottelun toisen maalinsa. Kiekko-Espoo kuitenkin rokotti Lahden jäähyilystä tilanteeseen 2-7. Neljännessä erässä Lahti antoi kovan paineen ja onnistui vielä kertaalleen maalin teossa. Ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon 3-7.

Parhaina palkittiin #11 Kia Erkkilä ja #45 Jenna Hakkarainen.