Kiekko-Espoo kaatoi Ilveksen sarja-avauksessa - juhlaottelussa palkittiin pelaajia rajapyykeistä!

19.09.2020

Kiekko-Espoo ringette avasi kauden tänään lauantaina kotiottelulla sarjanousija Ilvestä vastaan uudessa kotihallissa Tapiolassa. Edellisen kerran joukkueet olivat kohdanneet naisten SM-tasolla kaudella 2005-2006. Kiekko-Espoo oli tänään tyly emäntä vieden ottelun lukemin  15-3 (4-0, 3-0, 4-2, 4-1)

Ennen ottelun alkua palkittiin rajojen rikkojia: Neea "Nepu" Virtanen #10 ja Riikka "Risu" Sjögren #33 palkittiin 200 SM-sarjaottelun rajapyykistä. Lisäksi Ira "Ipa" Merivaara #88 palkittiin 300 SM-sarjaottelun rajapyykistä. Onnittelut Nepulle, Risulle ja Ipalle! 💙

Peli alkoi vauhdikkaasti ja Kiekko-Espoo sai hyödynnettyä kahdessa ensimmäisessä erässä tehokkaasti maalipaikkoja, ja puolustus onnistui pitämään oman pään tyhjänä. Pitkälle erätauolle lähdettiinkin Kiekko-Espoon selkeässä 7-0 johtoasemassa.

Kolmannessa erässä Ilves pääsi kuitenkin rokottamaan puolustuspään virheistä tehden kaksi maalia ja viimeisessä erässä yhden. Tästä huolimatta Kiekko-Espoo jatkoi hyvää tekemistä läpi pelin tehden yhteensä kahdeksan maalia vielä kahden viimeisen erän aikana. Maalintekijöitä löytyi tänään laajalla rintamalla kaikista hyökkäyskentistä.

Erityismaininnan heistä saa Luana Perez #16, joka teki tänään ensimmäisen maalin SM-sarjassa! 💙

Pelin parhaana palkittiin Kiekko-Espoosta ansaitusti Ira "Ipa" Merivaara #88, joka leipoi pelissä huikeat 4 maalia. Ilveksen parhaana palkittiin Maria Wetterstrand #6.

Ensi viikolla lauantaina 26.9. Kiekko-Espoo matkustaa Raisioon vieraspeliin ja sunnuntaina kotiottelussa vastaan luistelee Lapinlahti klo 13.30. Be there!