Kiekko-Espoo kotivoittoon

15.11.2020

Viikonlopun toisessa ottelussa Kiekko-Espoo kohtasi Lahti Ringeten, joka oli lauantain ottelussaan kärsinyt tappion Lapinlahdelle. Ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 11-4 (2-2, 4-0, 1-1, 4-1).

Lahti aloitti pelin räväkästi ja teki ensimmäksen maalin jo ajassa 0:33. Tämän jälkeen joukkueet tekivät maaleja ensimmäisessä erässä vuorotellen. Toisessa erässä Kiekko-Espoo lisäsi vauhtia ja siirtyi 6-2 johtoon ennen pitkää erätaukoa.

Kolmas erä oli jälleen tasainen, kun molemmat joukkueet tekivät erässä yhdet maalit. Neljännessä erässä Kiekko-Espoo pääsi taas maalien makuun tehden neljä maalia. Lahti onnistui maalinteossa erän aikana kertaalleen.

Kiekko-Espoolta nähtiin koko pelin ajan tehokasta karvausta, jonka avulla saatiin rakennettua hienoja maalipaikkoja. Kiekko-Espoo pelasi ehjän 60-minuuttisen ja varmisti voitollaan paikkansa runkosarjan kärjessä.

Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta joukkueen kapteeni Milla Hokka ja Lahdelta maalivahti Ella Salomaa.

Ensi viikolla, runkosarjan viimeisessä ottelussa, Kiekko-Espoo haastaa vieraspelissä runkosarjan toisena olevan Nokian.