Kiekko-Espoo nollasi LuKin viikonlopun ensimmäisessä ottelussa

14.10.2023

Kiekko-Espoo - LuKi 10-0 (4-0, 1-0, 2-0, 3-0)

Kiekko-Espoo kohtasi lauantaina kahden viikon pelitauon jälkeen kotihallissaan LuKin. Ottelu alkoi kotijoukkueelta vahvasti, kun jo reilun minuutin pelaamisen jälkeen #16 Luana Perez iski pelin avausmaalin. Ensimmäinen erä meni Kiekko-Espoon hallitessa peliä ja tehdessä vielä kolme maalia lisää.

Toisessa erässä pelikontrolli alkoi hukkua, mutta Kiekko-Espoo onnistui pitämään oman pään puhtaana ja sai viimeisteltyä yhden maalin #12 Roosa Vuosalmen toimesta. Pitkälle erätauolle lähdettiin kotijoukkueen selvässä 5-0 johdossa.

Kolmannessa erässä peli muuttui sekavaksi eikä kumpikaan joukkue pystynyt hallitsemaan rengasta. Pelin toisella puoliskolla Kiekko-Espoo onnistui kuitenkin puolustamaan vahvasti ja hyökkäyspäässä nähtiin upeita maaleja, kun mm. puolustaja #20 Iiris Pitko teki kauden avausmaalinsa. Peli päättyi Kiekko-Espoon 10-0 voittoon.

Pelin parhaana pelaajana palkittiin Kiekko-Espoolta yhden maalin viimeistellyt #22 Aada Mäntyvaara ja LuKilta #10 Siiri Lahtinen. Huomenna Kiekko-Espoo matkaa Keravalle, jossa vastaan asettuu pisteen verran edellä oleva Blue Rings.