Kiekko-Espoo nollasi Seiskat kotipelissä

13.11.2022

Kiekko-Espoo - NSR
(7-0, 6-0, 6-0, 5-0)
Viikonlopun ensimmäinen ottelu alkoi juhlallisuuksilla kun kotijoukkueen MM-kisaedustajat kukitettiin. Naisten maajoukkueessa mukana olivat Hanna Minkkinen #30, Riikka Sjögren #33 ja Katariina Kurikko #13 ja Nuorten maajoukkueessa Jenna Hakkarainen #45, Kia Erkkilä #11 ja Minka Levander #93. Lisäksi kotijoukkueen maalivahti Meini Kärnä #1 palkittiin 300. SM-sarjapelin johdosta.
Kiekko-Espoo palasi tehokkaana kisatauon jälkeen jäälle ja ensimmäisen erän jälkeen taululla oli selkeät 7-0 lukemat.
Toisessa erässä nähtiin upeat kaksi ensimmäistä SM-sarjamaalia kun Espoon tulevaisuuden lupaukset Nicole Thesleff #10 ja Aada Mäntyvaara #18 iskivät ensimmäiset maalinsa. Pitkälle erätauolle siirryttiin 13-0 tilanteessa.
Seiskat vaihtoivat maalivahtiaan pitkän erätauon jälkeen mutta se ei hidastanut kotijoukkueen tahtia ja kolmannessa erässä nähtiin kuusi Kiekko-Espoon maalia.
Viimeisessä erässä nähtiin vielä viisi maalia ja näin ollen ottelu päättyi Kiekko-Espoon murskavoittoon 24-0.
"Pelattiin hyvä tasainen peli ja saimme paljon onnistumisia hyökkäyspäässä. Huomiseen peliin Helsinkiä vastaan tarvitaan kuitenkin lisää kovuutta" arvioi Kiekko-Espoon Luana Perez.
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kiekko-Espoolta ensimmäisen SM-sarjamaalinsa tehnyt Nicole Thesleff #10 ja Seiskoilta Enni Väärälä #48. Nälkäisimpinä pelaajina palkittiin Kiekko-Espoon Aada Mäntyvaara #18, joka myös teki ensimmäisen SM-sarjamaalinsa ja Seiskoilta Hanna-Riikka Teiniranta #91.
Huomenna Kiekko-Espoo jatkaa pisteistä kamppailua Helsingin vieraana. Ottelu alkaa klo 12:00 Pirkkolassa