Kiekko-Espoo parempi Lahdessa

12.12.2021
Kuva: Timo Kupiainen

Viikonlopun toiseen peliin Lahtea vastaan Kiekko-Espoo lähti eilisestä tappiosta sisuuntuneena, ja ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 4-8 (0-2, 0-3, 2-2, 2-1).

Pelin alku oli tasasta vääntöä. Kovaa mentiin päästä päätyyn, mutta ekassa erässä Kiekko-Espoo pääsi laittamaan renkaan vastustajan maalivahdin selän taakse; ajassa 13.43 joukkueen kapteeni Tanja Ahonen viimeisteli Kurikon syötöstä. Minuuttia myöhemmin Jenna Hakkarainen maalasi Levanderin ja Pitkon syötöstä lukemat 0-2.

Toinen erä jatkui tasaisena kamppailuna, mutta Katariina Kurikon ketsuppipullo aukesi kunnolla ja hän maalasi peräti kolmesti. Kolmanteen erään lähdettiin 0-5 johtoasemassa, mutta Kiekko-Espoo tiesi, että mikään ei tänään tule ilmaiseksi ja töitä pitää jaksaa tehdä kaikki neljä erää.

Kolme minuuttia ehti kulua, kunnes Hakkarainen siirsi tilanteen jo lukemiin0-6. Heti kolmen minuutin kuluttua Lahti kuitenkin kavensi tilannetta alivoimamaalillaan Elorannan tehdessä Piiroisen syötöstä. Kiekko-Espoolla tapahtui virhe ja seuraava Lahden maali nähtiin ajassa 38.47 Nia Toivosen tehdessä Huvisen syötöstä. Ajassa 44.32 Jenna Hakkarainen viimeisteli hattutempun Levanderin ja Perezin syötöstä.

Neljännessä erässä Espoolle alkoi satelemaan jäähyjä, eikä peli ollut enää niin kurinalaista. Lahti sai tehtyä vielä kaksi maalia ja Espoo yhden.

Jenna Hakkaraisen kommentit pelistä: "Parannettiin taistelutahtoa eilisestä ja tänään kentällä näkyi että oikeesti halutaan voittaa. Onnistuttiin maalinteossa, mutta edelleen on parannettavaa huolellisuudessa."

Ensi viikon lauantaina Kiekko-Espoo suuntaa viimeiseen peliin Nokialle ennen joulutaukoa, kun jälleen on kaksi pistettä tarjolla. Jännittävä ottelu on luvassa, kun Kiekko-Espoo haastaa sarjakärjen 18.12. klo 16.15. Ottelua voit seurata Ruudusta.

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 9.1. kotihallissa Tapiolassa, kun vastaan luistelee Helsinki ringette klo 16.45.