Kiekko-Espoo ringeten uusi koti löytyy Tapiolasta!

18.06.2020

Espoolaiset seurat BJR, EPS ja EKS siirsivät kaikki toimintonsa 1.5.2020 alkaen kivikovaan Kiekko-Espoo ry:hyn, jossa lajeina ovat jääkiekko sekä ringette. Espoon Kiekkoseuralla on ollut pitkät perinteet ringeten SM-sarjassa aina vuodesta 1991 lähtien, josta joukkue on pelannut SM-sarjaa yhtäjaksoisesti aina tähän päättyneeseen kauteen asti.

Vielä viime kauden EKS ringeten SM-joukkue nimellä kulkenut joukkue tulee tästä kaudesta 2020-2021 eteenpäin pelaamaan Kiekko-Espoo nimellä ja pelipaidoilla. Näin ringeten SM-joukkue täydentää Kiekko-Espoon vahvaa espoolaista edustusjääurheilua ja muodostaa yhdessä jääkiekon miesten Mestis ja naisten Liiga -joukkueiden kanssa aikuisten edustusjoukkueet. 

Kiekko-Espoo ringette siirtyy pelaamaan katsomolliseen Tapiolan harjoitusjäähallin, joka sijaitsee Tapiolan Urheilupuistossa Metro areenan kyljessä. 

On hienoa, että espoolaisjääurheilu on saman katon alla, näin ollen Tapiolasta syntyy kokonaisuudessaan espoolaisen edustusjääurheilun koti, Kiekko-Espoo Oy:n urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi.

- Kiekko-Espoon yhtenä tärkeimpänä elementtinä on yhteisöllisyys, ja näin ollen on erittäin positiivista toimihenkilöiden ja pelaajien osalta toimia lähellä toisiaan, Hirschovits jatkaa. 

Yhteistyö Kiekko-Espoo miesten ja naisten joukkueiden kanssa luo ringeten SM-joukkueelle entistä paremmat olosuhteet ja mahdollistaa ringeten lajitietoisuuden kasvattamisen niin Espoossa kuin koko Suomessakin.

Ihan mahtavaa, että myös ringeten edustusjoukkue pääsee jäähalliin, jossa on kunnon katsomo. Toivottavasti niin meidän juniorit perheineen kuin lajia vielä vähän tuntevat saapuvat entistä runsaammin kannustamaan ringettenaisia Tapiolaan, ringeten lajipäällikkö Ira Merivaara kommentoi. 

Joukkueen kausikortit tulevat myyntiin lähiaikoina - pysy kuulolla! 


Espoon Kiekkoseura on ylivoimaisesti suurin ringetteseura Suomessa ja pitää hallussaan niin Suomen suurinta ringettekoulua että lisenssipelaajien ennätystä. Kaikki muut ringettejoukkueemme aina ringettekoulusta harrastuspuolen joukkueisiin jatkavat EKS:n pitkää historiaa ja jatkavat pelaamista omalla EKS identiteetillä, nimellä ja pelipaidoilla, kuitenkin kuuluen vahvasti mukaan Kiekko-Espooseen.