Kiekko-Espoo siirtyy sarjakärkeen

03.10.2020

Kiekko-Espoo jatkoi voittoputkeaan, kun Lahden SOL-areena Lahti kaatui lukemin 3-10. Tasaisen kahden erän jälkeen Kiekko-Espoo onnistui kääntämään ottelun nimiinsä tehden neljännessä ja viimeisessä erässä neljä maalia (1-2, 1-2, 1-2, 0-4).

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäistä kertaa ja kaksi ensimmäistä erää olikin Kiekko-Espoolta aavistuksen hakemista pienessä kaukalossa. Molemmat joukkueet saivat tehtyä maaleja tasaiseen tahtiin. Lahden nopeat käännöt ja tiukka karvaus olivat ajoittain myrkkyä Kiekko-Espoolle. Hallinta siirtyi kuitenkin Kiekko-Espoolle viimeisissä kahdessa erässä ja naiset ratkaisivat upeasti maalipaikoista. Ottelun parhaana palkittiin Kiekko-Espoolta neljä maalia tehnyt #33 Riikka "Risu" Sjögren.

Ensi viikonloppuna on luvassa paikalliskamppailut sekä lauantaina että sunnuntaina! Lauantaina on vierasottelu Tuusulassa, kun vastaan luistelee Blue Rings klo 14.00. Sunnuntaina puolestaan pelataan ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu kotona Tapiolassa Helsinkiä vastaan klo 14.30. Tervetuloa kannustamaan!