Kiekko-Espoo taipui sarjakärjelle

18.12.2021
Kuva: Jani Virolainen

Kiekko-Espoo matkusti lauantaina Nokialle haastamaan sarjakärjen, joka oli kuitenkin tänään selkeästi tehokkaampi maalinteossa ja ottelu päättyi emäntien voittoon lukemin 12-4 (1-2, 3-0, 3-0, 5-2).

"Ensimmäisessä erässä tehtiin asioita sovitusti ja pelattiin "omaa peliä" jonka ansiosta pääsimme haastamaan Nokian ja luomaan vaarallisia maalipaikkoja", toteaa Kiekko-Espoon hyökkääjä Jenna Hakkarainen.

Toisessa erässä Nokia pääsi muutaman maalin etumatkalle, vaikka Kiekko-Espoo oli hyvällä rähinällä pelissä mukana. Taistelutahtoa oli, mutta renkaat pomppi ja huolellisuus puuttui. Kolmannessa erässä Kiekko-Espoo ei saanut enää pelistä otetta ja Nokia jatkoi etumatkaa joka lopulta ratkaisi pelin.

Neljännessä erässä Kiekko-Espoon piti alkaa ottamaan riskejä ja pelaamaan yhä aktiivisemmin jossa ei onnistuttu ja Nokia rokotti jokaisesta virheestä.

"Onnistumisia olisi pitänyt saada läpi pelin eikä vain alkuun ja loppuun. Lopussa yritys oli kova, mutta emme saaneet enää renkaanhallintaa", kommentoi joukkueen varakapteeni Neea Virtanen.

Kiekko-Espoon valmennustiimi kommentoi ottelua pelin jälkeen: "Lukemat kertovat totuuden peliesityksestä, tämä peli täytyy nollata".

Kiekko-Espoo jää joulutauolle ja ottelut jatkuvat kotihallissa Tapiolassa sunnuntaina 9.1.2022 paikalliskamppailulla Helsinkiä vastaan.