Kiekko-Espoo taisteli pisteet kotiin Lapinlahdelta

24.10.2020

Kiekko-Espoo voitokas kärkikamppailussa, kun Lapinlahti kaatui lukemin 6-7 (1-0, 3-2, 2-3, 0-2). 

Tuplapeliviikonlopun ensimmäinen ottelu päättyi Lapinlahden jäähallissa Kiekko-Espoon 6-7 vierasvoittoon. Pitkälle erätauolle lähdettäessä kotijoukkue LL-89 johti ottelua 4-2. Neljännessä erässä Espoo kuitenkin kiri rinnalle ja ohi.

Ottelun alku oli lapinlahtelaisten hallintaa ja ensimmäinen erä päättyi 1-0 kotijoukkueelle. Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotellen, mutta pitkälle erätauolle siirryttiin tilanteessa 4-2.

- Ottelun alussa ei oltu ihan omalla tasolla ja vähitellen pääsimme omaan peliin. Eka puolisko haettiin omaa peliä ja loppua kohden parannettiin. Viimeinen erä oli paras, kommentoi Kiekko-Espoon päävalmentaja Eevi Kaasinen.

Kolmanteen erään Kiekko-Espoo tuli vauhdikkaasti pirteällä ilmeellä ja ottelun hallinta siirtyi espoolaisille, kun kolmatta erää oli pelattu vain 34 sekuntia Maija Väyrysen maalatessa kavennusmaalin. Viimeiseen erään lähdettiin kutkuttavassa tilanteessa 6-5. 

- Peli oli alussa hyvin rikkonainen, mikä näkyi kentällä vaisuna pelaamisena ja turhana mailan puristeluna. Lapinlahti on myös tunteita herättävä paikka. Erätauolla onneksi päästiin rauhottumaan ja kokoamaan itsemme ja sitä kautta saatiin oma peli kuntoon, kommentoi Kaasinen.

Huomiselle lähdetään parantamaan renkaan hallintaa 

Huomenna kotiottelussa Tapiolassa vastaan luistelee Blue Rings Tuusulasta, joka voitti lauantain omassa kamppailussaan Helsinki Ringeten ottelun viimeisen minuutin maalilla 6-5. Tiukkaa vääntöä siis luvassa! Ottelu alkaa klo 17:00, tervetuloa kannustamaan!