Kiekko-Espoo väsytti Helsinki Ringeten Pirkkolassa

14.11.2022

Kiekko-Espoo vei paikalliskamppailusta voiton lukemin 6-10. Peli oli alusta loppuun asti tiukkaa vääntöä, ja pelin ensimmäinen maali nähtiinkin vasta ajassa 10:50, kun Kiekko-Espoon #45 Jenna Hakkarainen ujutti renkaan Helsingin maalivahdin längeistä. Tästä maalista aukesi molempien joukkueiden maalihanat, ja toiseen erään lähdettiinkin tiukassa 2-2 tilanteessa.
Sama tahti jatkui läpi pelin molempien joukkueiden osalta. Pelin ratkaisumaali nähtiin kolmannessa erässä siirretyn rangaistuksen aikana 4-3 pyörityksessä, kun Kiekko Espoon #33 Riikka Sjögren ohjasi renkaan kolmion keskeltä maaliin.
Kiekko-Espoo sai pidettyä läpi pelin paremman renkaanhallinnan, ja teki pitkistä hyökkäyksistä tarvittavat maalit. Näin kaksi pistettä matkaa Espooseen.
Pelin parhaina palkittiin kotijoukkue Helsingiltä hyökkääjä #2 Hanna Laitinen ja Kiekko-Espoolta kaksi maalia viimeistellyt #10 Nicole Thesslef.
Kiekko-Espoon kapteeni #7 Tanja Ahonen kommentoi peliä: "Otettiin tänään hieno taisteluvoitto, voitettiin 1vs1 kamppailutilanteet, saatiin renkaanhallinta meille ja tehtiin tarvittavat maalit. Ensi viikon peleihin pyritään vielä pelaamaan tiukempaa puolustusta, ja pitämään renkaanhallinta koko 60 minuuttia."