Kiekko-Espoo vei pisteet sarjakärjeltä

20.01.2024

Kiekko-Espoo - Blue Rings 6-4 (3-0, 2-3, 1-1, 0-0)

Kotijoukkue Kiekko-Espoo kohtasi jatkosarjan kärkipaikalla majailevan Blue Ringsin viikonlopun ensimmäisessä pelissä Tapiolassa.

Peli alkoi vauhdikkaasti, kun Kiekko-Espoo onnistui iskemään heti ensimmäiseen erään kolme maalia Blue Ringsin päätyyn. Toiseen erään molemmat joukkueet lähtivät kamppailemaan kovaa, ja maaleja tehtiin vuorotellen puolin ja toisin. Blue Rings onnistui kuitenkin kaventamaan, ja pitkälle erätauolle lähdettiin tilanteessa 5-3.

Kolmannessa erässä nähtiin tiukkaa kamppailua, ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa vain kerran. Pelin ollessa 6-4 siirryttiin neljänteen erään. Kiekko-Espoo pystyi pitämään johtoasemansa, eikä maaleja nähty viimeisessä erässä enää yhtään. Tiukka peli päättyi Kiekko-Espoon ansaittuun voittoon 6-4.

Pelissä palkittiin parhaimpina pelaajina Blue Ringsin #8 Milla Juusela ja Kiekko-Espoolta #3 Fanny Brandstack. Ottelut jatkuvat Kiekko-Espoon osalta huomenna 21.1. Pirkkolassa Helsinkiä vastaan.