Kiekko-Espoolle pisteet lauantai-illan kohtaamisesta Blue Ringsiä vastaan

15.10.2022

Kiekko-Espoo vei lauantai-iltana pelatun ottelun Blue Ringsiä vastaan lukemin 7-2 (3-1, 0-1, 1-0, 3-0).
Kiekko-Espoo lähti peliin hyvällä energialla, joka tuottikin tulosta heti kolmen maalin verran ensimmäisessä erässä. Maalinteon aloitti tänään pirteällä tuulella ollut Tanja Ahonen ajassa 2:21. Minka Levanderin ja Fanny Impilän maaleilla Kiekko-Espoo otti jo kolmen maalin johdon, mutta erän lopussa Blue Ringsin Jenni Mikkola kavensi tilanteeksi 3-1.
Toinen erä oli tasaista vääntöä molemmissa päissä. Molemmat joukkueet loivat hyviä paikkoja, mutta maalinteossa onnistui ainostaan kertaalleen Blue Ringsin Iina Kupiainen tarkalla osumallaan. Pitkälle erätauolle lähdettiin jännittävässä 3-2 tilanteessa.
Ottelun toiselle puoliskolle Kiekko-Espoo tuli hyvällä asenteella ja sai pelin hallinnan itselleen. Blue Ringsin maalivahti Siiri Uusitalo otti tärkeitä torjuntoja, mutta-Espoon Luana Perez onnistui kuitenkin erässä kertaalleen upottamaan renkaan ohi Uusitalon.
Neljännessä erässä Kiekko-Espoo jatkoi vahvaa tekemistä ja rengaskontrollia. Peli alkoikin kääntymään vahvemmin espoolaisille, kun erän alkupuoliskolla toistamiseen maalinteossa onnistuivat Tanja Ahonen ja Luana Perez. Blue Rings ei yrityksistä huolimatta onnistut enää ohittamaan Kiekko-Espoon puolustusta ja varman pelin pelannutta maalivahti Hanna Minkkistä. Loppulukemat 7-2 sinetöi Riikka Sjögren hienolla yläkulmavedollaan.
Kiekko-Espoon puolustaja #23 Camilla Lepistö kommentoi ottelua seuraavasti:
 " Kokonaisuutena katsottuna hyvä peli meiltä. Teimme joukkueena hyvin töitä, joka johti tänään moniin hyviin onnistumisiin. Aiommekin jatkaa huomiseen otteluun tällä hyvällä enegialla, joka tänään näkyi tekemisessämme. "
Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta #16 Luana Perez ja Blue Ringsiltä #88 Iina Kupiainen.