Kiekko-Espoolle ensimmäinen kotivoitto!

02.10.2023

Kiekko-Espoo - Lahti 7-2 (2-0, 3-1, 2-0, 0-1).

Kiekko-Espoo palasi voitokkaasti kotikaukaloon kolmen peräkkäisen vieraspelin jälkeen. Kiekko-Espoo sai otteluun hyvän alun ja ajassa 5:04 #45 Jenna Hakkarainen iski ottelun avausmaalin. Pian tämän jälkeen #10 Nicole Thesleff tuplasi Kiekko-Espoon johdon ja erätauolle mentiin tilanteessa 2-0.

Toisessa erässä Lahti pääsi kaventamaan tilanteen 2-1 mutta Kiekko-Espoo vastasi maaliin heti seuraavassa vaihdossa, kun #12 Roosa Vuosalmi kuittasi tilanteeksi 3-1. Vuosalmi onnistui upottamaan renkaan Lahden maaliin vielä kahteen otteseen ja Kiekko-Espoo pääsi 5-1 johtoon. Vuosalmelle uran ensimmäinen hattutemppu naisten SM-sarjassa ja kaikki maalit syntyivät vain 5 minuutin ja 26 sekunnin aikana! Pitkälle erätauolle mentiin kotijoukkueen 5-1 johdossa.

Pitkän erätauon jälkeen Lahti ei saanut kirivaihetta päälle ja Kiekko-Espoo käytti maalipaikkansa hyväksi, joten neljänteen erään siirryttiin 7-1 tilanteessa. Viimeisessä erässä ei nähty Kiekko-Espoon maaleja mutta Lahti onnistui kertaalleen maalinteossa kaventaen tilanteen lukemiin 7-2. Ottelu päättyi näihin lukemiin ja näin ollen Kiekko-Espoolle avausvoitto kotikaukalosta!

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoon kaksi maalia tehnyt #10 Nicole Thesleff ja vierasjoukkeen #19 Ella Tarssanen.

Seuraavana viikonloppuna SM-sarjassa ei pelata, kun U21 maajoukkue leireilee Kisakalliossa viimeistä kertaa ennen Calgaryssa pelattavia U21 MM-kisoja. Kiekko-Espoo seuraava ottelu pelataan lauantaina 14.10 klo 15.45, kun kotikaukalossa vastaan asettuu sarjanousija LuKi-82.