Kiekko-Espoolle murskavoitto Jyskeestä

20.02.2022
Kuva: Timo Kupiainen

Viikonlopun toisessa pelissä Kiekko-Espoo kohtasi sarjanelosen Laitilan jyskeen. Ottelu päättyi kotijoukkue Kiekko-Espoon selkeään voittoon lukemin 10-0 (1-0, 1-0, 1-0, 7-0).

Ottelun ensimmäinen erä oli hyvin tasainen ja kummatkin joukkueet pääsivät maalitekopaikoille. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa pitkään kunnes erän lopussa ajassa 13:17 Jenna Hakkarainen taituroi maalin edustalta ottelun avausmaaliin.

Toisessa erässä pelin painopiste siirtyi selkeästi Kiekko-Espoon hyökkäyspäähän, jossa hyökkäys sai luotua paljon maalipaikkoja mutta laukaukset olivat tehottomia. Erän lopussa Kiekko-Espoon Mona Malkin tarkka veto upposi etukulmasta sisään ja pitkälle erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Kolmas erä jatkui samalla kaavalla ja päättyi ensimmäisen ja toisen erän tapaan 1-0.

Neljännessä erässä ottelu repesi täysin, kun neljän minuutin sisään Kiekko-Espoo teki 3 maalia. Jyske vaihtoi tässä tilanteessa maalivahtia, mutta Kiekko-Espoo laittoi vielä seuraavan vaihteen päälle ja latoi 4 maalia. Kotijoukkueen hyvä puolustus ja maalivahti pelaaminen läpi ottelun ei antanut vastustajalle hyviä maalipaikkoja. Ottelu päättyi viimeisen erän maalien ansiosta kotijoukkueen suureen 10-0 voittoon.

"Jäi todella huikea fiilis pelistä. Sekä hyökkäys että puolustus onnistui, ja saimme pelattua ehjän 60-minuuttisen. Tästä on kiva jatkaa kohti jatkosarjan viimeisiä ottelukierroksia", ensimmäisen nollapelinsä SM-sarjassa pelannut maalivahti Hanna Minkkinen kommentoi.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen #30 Hanna Minkkinen ja vierasjoukkueen #28 Jasmin Kiiski.

Ensi viikonloppuna lauantain kohtaamme kotikaukalossa Helsingin. Ottelu alkaa 17:45 ja yleisörajoitukset ovat poistuneet, joten peliä pääsee seuraamaan paikanpäälle. Tervetuloa!