Kiekko-Espoolle pisteet aurinkoisesta Raisiosta

05.03.2022
Kuva: Timo Kupiainen

Kiekko-Espoo kohtasi lauantaina pisteitä tarvitsevan RNK Flayersin. Ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 1-6 (1-2, 0-2, 0-1, 0-1).

Kiekko-Espoo lähti viime viikon harmillisen häviön jälkeen taistelemaan voitosta. Pelin lähti vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäisen maalin täräytti RNK:n Oona Niemoinen vasta ajassa 8:30. Kiekko-Espoo ei kauaan häviöllä viihtynyt, kun Jenna Hakkarainen tasoitti pelin ajassa 12:50. Alle minuutissa syntyi jo Kiekko-Espoon toinen maali Riikka Sjögrenin toimesta ja upeasta Tanja Ahosen tarjoilusta. Kiekko-Espoo lähti toiseen erään johdossa 1-2.

RNK tasasi puntteja toiseen erään ja maalipaikkoja syntyi molemmille joukkueille. Liekeissä ollut Kiekko-Espoon hyökkääjä Jenna Hakkarainen taiteili toisen erän ainoat maalit. Pitkälle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 1-4.

Kolmannessa erässä sekä Kiekko-Espoo että RNK onnistui rakentamaan hienoja kuvioita. Molemmat joukkueet saivat jäähyjä kolmannessa erässä. Kiekko-Espoo pystyi puolustamaan maaleitta RNK:n hetkellisen 5vs3 ylivoiman. Kiekko-Espoo onnistui kertaalleen ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteessa 1-5.

Neljännessä erässä mentiin vauhdikkaasti päästä päätyyn ja syntyi vaarallisia nopeita hyökkäyksiä molempiin suuntiin. Kiekko-Espoo istui jälleen jäähyllä ja RNK sai pidettyä painetta Kiekko-Espoon päässä. Tiukka peli päättyi vierasjoukkueen voitoon 1-6 .

"Raisio sai pelin hallinnan ensimmäisessä erässä ja ilman Hanna Minkkisen varmoja torjuntoja lukemat olisi voinut olla taululla erilaiset. Parannettiin pelin edetessä omaa tekemistä, etenkin koko kentän puolustusasennetta, eikä vastustajaa päästetty enää hyville tekopaikoille. Jatkopeleissä voidaan vielä tehokkaammin laittaa rengasta maaliin kun saadaan pyssyt kohdilleen. Tänään Jenna Hakkarainen oli joukkueen nälkäisin neljällä hienolla maalilla," kommentoi Kiekko-Espoon valmennus.

Kiekko-Espoolla tehoja kahmivat Jenna Hakkarainen (4+1) sekä Minka Levander (1+3).

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoolta hienon pelin torjunut #30 Hanna Minkkinen sekä RNK:lta hyvän pelin pelannut #23 Netta Koskelainen

Huomenna pelit jatkuu kotiluolassa Tapiolassa klo 13.15 kun vastaan luistelee jälleen RNK Flyers!