Kiekko-Espoolle pisteet Isäinpäivänä Raisiosta

14.11.2021
Kuva: Santannavic

Kiekko-Espoo kohtasi Isänpäivä-sunnuntaina viimeksi tasapelin pelanneen RNK Flayersin. Ottelu päättyi voitokkain lukemin Kiekko-Espoon voittoon 3-14 (1-6, 0-1, 1-4, 1-3).

Kiekko-Espoo lähti edellispäivän tappiosta huolimatta taistelemaan vauhdikkaasti voitosta. Pelin lähti vauhdikkaasti käyntiin ja ensimmäisen maalin täräytti Kiekko-Espoon Neea Virtanen ajassa 0:43. Maaleja nähtiin tämän jälkeen tasaiseen tahtiin 0-6 lukemiin asti kunnes RNK:n Henna Mantere kavensi tilannetta 6-1 ajassa 12:41.

RNK tasasi puntteja toiseen erään ja maalipaikkoja syntyi molemmille joukkueille. Kiekko-Espoon puolustaja Jasmiina Lehtinen iski seitsemännen maalin ajassa 16:03. Kiekko-Espoolta nähtiin 5 tolppa-laukausta. Pitkälle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 1-7.

Kolmannessa erässä Kiekko-Espoo onnistui rakentamaan hienoja kuvioita ja sai hyödynnettyä maalipaikkansa neljästi. Molemmat joukkueet saivat 2 jäähyä kolmannessa erässä ja Kiekko-Espoo sai 5vs3 ylivoiman, jonka RNK pystyi puolustamaan maaleitta. RNK onnistui kertaalleen ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteessa 2-11.

Neljännessä erässä mentiin vauhdikkaasti päästä päätyyn ja syntyi vaarallisia nopeita hyökkäyksiä molempiin suuntiin. Kiekko-Espoo onnistui kolmesti ja RNK kerran. Vierasjoukkue Kiekko-Espoo vei voiton 3-14.

Parhaana pelaajana palkittu Jenna Hakkarainen #45 kommentoi: "Nostettiin tasoa eilisestä ja panostimme tänään hyökkäys peliin. Teimme tänään maalit mitä emme eilen tehneet."

Kiekko-Espoolla tehoja kahmivat SM-sarjassa debytoinut Mona Malk (3+0), Jenna Hakkarainen (4+2), Minka Levander (1+5) sekä Katariina Kurikko (1+3).

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoolta maaleja iskenyt #45 Jenna Hakkarainen (4+2), sekä RNK:lta hyvän pelin pelannut #7 Jenna Nuttunen (0+1).

Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Espoo voittoon lauantaina 20.11, kun vastaan luistelee Lahti klo 15.15!