Kiekko-Espoolle pisteet Tesomalta

07.11.2021

Kiekko-Espoo kohtasi viikonlopun toisessa ottelussaan Ilveksen heidän kotiareenallaan Tesomalla. Runsasmaalinen ottelu päättyi vierasjoukkueen voittoon 3-12 (0-2, 1-3, 1-2, 1-5).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ensimmäisen maalin syntyessä vasta ajassa 4:53, Fanni Impilän laukoessa renkaan verkon perukoille maalin kulmalle rakennetusta tilanteesta. Seuraavaa maalia saatiinkin odotella lähes erän loppuun saakka, vaikka peli pyörikin pitkälti Kiekko-Espoon hyökkäyspäädyssä.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo jatkoi pyöritystään ja onnistuikin maalinteossa kolmesti, Riikka Sjögrenin ja Jenna Hakkaraisen toimesta. Ilveskin pääsi avaamaan maalihanansa Emilia Salosen toimesta ajassa 26:57. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis Kiekko-Espoon johtaessa 1-5.

Kolmas erä lähti käyntiin vauhdikkaasti, kun Fanny Impilä iski renkaan verkkoon kun erää oli pelattu vain 16 sekuntia. Vaikka peli oli läpi ottelun Kiekko-Espoon hallussa, oli se myös ajoittain sekavaa ja Ilves pääsi rokottamaan Kiekko-Espoon nukahduksista vielä kahdesti ottelun aikana.

Viimeisessä erässä Kiekko-Espoo sai maalihanat kunnolla auki, ja iskikin renkaan verkkoon peräti viidesti, jälleen Fanny Impilän, Jenna Hakkaraisen, sekä Riikka Sjögrenin toimesta. Ottelun tehonainen Fanny Impilä kommentoi pelin kulkua: "Alun sähläyksen jälkeen yksinkertaisestimme peliämme, jolloin pystyimme luomaan parempia maalipaikkoja ja laittamaan niistä sisään." Ottelu päättyikin Kiekko-Espoon voittoon 3-12. Ottelun parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta kuusi pistettä itselleen metsästänyt Jenna Hakkarainen ja Ilvekseltä hyvän pelin pelannut Sara Heimola.

Kiekko-Espoolla on siis takana täyden neljän pisteen viikonloppu! Ensi viikolla Kiekko-Espoo kohtaa lauantaina kotonaan Helsingin ja sunnuntaina vuorossa on vierasottelu Raisiossa.

Tervetuloa kannustamaan Kiekko-Espoo voittoon lauantaina Tapiolaan, kun paikalliskamppailu käynnistyy klo 15.15!