Kiekko-Espoolle pisteet Tuusulasta

06.11.2021
Kuva: Timo Kupiainen

Viikonlopun ensimmäisessä pelissä Kiekko-Espoo kohtasi pisteitä kovasti tarvitsevan Blue Ringsin. Kiekko-Espoo onnistui kuitenkin hakemaan pisteet Tuusulasta lukemin 1-7 (0-1, 0-3, 1-1, 0-2).

Kiekko-Espoo sai peliin hyvän alun ja onnistui hallitsemaan ensimmäistä erää. Ensimmäinen maali ottelulle saatiin ajassa 6:39, kun Jenna Hakkarainen onnistui maaliteossa. Loppuerässä ei nähty enempää maaleja, vaikka Kiekko-Espoo sai paljon vetoja aikaiseksi.

Toisessa erässä peli oli tasaista ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Kiekko-Espoo onnistuikin hyödyntämään maalipaikkansa kolmeen otteeseen. Blue Rings ei onnitunut paikoistaan huolimatta saamaan maalitiliänsä auki ja näin ollen pitkälle erätaulle lähdettiin lukemista 0-4.

Kolmannessa erässä Kiekko-Espoo sortui useampaan otteeseen istumaan jäähyllä. Blue Rings sai näin peliä hallintaansa ja pyörittämään peliä enemmän hyökkäyspäässänsä. Iina Kupiainen onnistui erän aikana viimeistelemään aloituksesta Blue Ringsin ensimmäisen maalin, joka jäi kuitenkin Blue Ringsin ainoaksi.

Viimeisessä erässä Kiekko-Espoo onnistui saamaan pelin hallinnan takaisin itsellensä ja onnistui vielä kahteen otteeseen maalinteossa. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin näin 1-7. Ottelussa tehokkaalla tuulella olivat Kiekko-Espoon hyökkääjät Katariina Kurikko tehoin 2+3 sekä Tanja Ahonen tehoin 1+4. Lisäksi Kiekko-Espoon maalivahti Hanna Minkkinen pelasi erinomaisen ottelun.

Kiekko-Espoon puolustaja Camilla Lepistö nosti myös esiin Minkkisen erinomaisen pelaamisen yhtenä tärkeänä tekijänä Kiekko-Espoon voitossa: "Onnistuimme tänään käyttämään hyvin maalipaikkamme hyväksi. Lisäksi puolustimme todella hyvin koko kentän voimin. Hyökkääjät tekivät hyvää työtä karvauksessa, puolustuskolmiomme pysyi tiiviinä ja viimeisenä puolustuksen lukkona oli erinomaisen pelin pelannut maalivahtimme Hanna Minkkinen."

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin ansaitusti molemmilta joukkueilta maalivahdit #30 Hanna Minkkinen ja #71 Julia Puustinen.

Huomenna matkaamme Tampereelle, jossa vastaan saamme Ilveksen. Ottelu alkaa kello 12:00 ja sitä voi seurata Ruudun välityksellä!