Kiekko-Espoolle tappio paikalliskamppailusta

13.11.2021
Kuva: Santannavic

Viikonlopun ensimmäisessä pelissä Kiekko-Espoo kohtasi alkukauden pirteästi aloittaneen Helsingin. Ottelu päättyi kotijoukkue Kiekko-Espoon tiukkaan tappioon lukemin 5-7 (1-2, 2-1, 1-2, 1-2).

Kiekko-Espoon vahvasta alusta huolimatta Helsinki teki ottelun avausmaalin ajassa 4:53. Kiekko-Espoon kova työ palkittiin Riikka Sjögrenin tasoitusmaalilla ajassa 08:45. Erän lopussa nähtiin vielä vierasjoukkueen maali ja toiseen erään siirryttiin vierasjoukkueen 1-2 johdossa.

Toisen erän alussa ajassa 18:12 Jenna Hakkarainen tasoitti pelin 2-2. Kummatkin joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa ja pitkälle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 3-3.

Kolmannessa erässä Kiekko-Espoo siirtyi Hakkaraisen toisella osumalla ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Pelin hallinta alkoi siirtyä vierasjoukkueelle ja Helsinki onnistui ohittaman kotijoukkeen puolustuksen kahteen kertaan. Viimeiseen erään siirryttiin 4-5 tilanteessa.

Neljännen erän alku oli kotijoukkueelle vaikea, sillä Helsinki onnistui parin minuutin sisään tekemään kaksi maalia ja karkaamaan peräti kolmen maalin johtoon. Erässä nähtiin vielä kavennusmaali kun Hakkarainen viimeisteli hattutemppunsa.

Kiekko-Espoon puolustaja Emma Wood palkittiin tänään ottelussa 200 SM-sarjaottelun rajapyykistä.

Wood oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen jäällä mutta tänään se ei vain ihan riittänyt voittoon asti.

"Tekeminen oli jäällä hyvää, mutta jäi vähän yksinyrittämiseksi. Kaverin tuki puuttui ajoittain. Hienoja keskialueen katkoja oli ja hyökkäyksessä hienoja yksilösuorituksia. Tällä kertaa ei riittänyt tekeminen mutta akkujen lataus ja kohti Raisiota."

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen #93 Minka Levander ja vierasjoukkueen #20 Helmi Laivuori. Nälkäisimpinä palkittiin kotijoukkueen #7 Tanja Ahonen ja vierasjoukkueen #8 Vivica Andersson.

Huomenna Kiekko-Espoo kohtaa RNK Flyersin Raisiossa. Ottelu alkaa 15:00 ja sitä pääsee seuraamaan Ruudun välityksellä.