Kiekko-Espoon avausvoitto

17.09.2023

NoU - Kiekko-Espoo (1-1, 0-1, 1-2, 0-0)

Tänään Kiekko-Espoo pelasi kauden ensimmäisen vieraspelinsä Nokialla. Peli oli alusta saakka tiukkaa vääntöä, ja ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Toinen erä jatkui tasaisesti, mutta pelin hallinta pysyi Kiekko-Espoolla. Pitkälle erätauolle lähdettiin Kiekko-Espoon johtaessa 2-1.

Pitkän erätauon jälkeen Kiekko-Espoo pääsi kolmen maalin karkumatkalle ja Nokian kovasta paineesta huolimatta Kiekko-Espoo pystyi pitämään pään kylmänä, ja näin Kiekko-Espoo nappasi sarjan avauspisteet.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoolta varman ottelun pelannut #1 Meini Kärnä ja Nokialta #47 Ida Suokas.

Seuraava ottelu pelataan Raisiossa, kun Kiekko-Espoo RNK Flyersin vieraaksi. Peli alkaa klo 15.00, ja sitä voi tuttuun tapaan seurata Ruudusta.