Kiekko-Espoon voittoputki jatkuu

17.02.2024

Kiekko-Espoo - Lahti 9-5 (2-0, 2-2, 3-0, 2-3)

Tänään Kiekko-Espoo pelasi kotona Tapiolassa Lahtea vastaan. Peli lähti vauhdikkaasti käyntiin, ja näin ensimmäinen erä päättyi Kiekko-Espoon johtaessa 2-0. Toisessa erässä peli kuitenkin meni kotijoukkueen osalta sekaisin, mihin vaikutti suuresti se, että Kiekko-Espoo sai erässä yhteensä 12 minuuttia jäähyjä. Pitkälle erätauolle lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen johtoasemassa 4-2.

Kolmannessa erässä kotijoukkue sai pelinsä takaisin ja tykitti kolme maalia. Näin neljänteen erään lähdettiin tilanteessa 7-2. Neljännessä erässä vierasjoukkue Lahti kovensi otteitaan ja pääsi naputtelemaan maaleja. Peli päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 9-5.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoolta hienon pelin pelannut #20 Iiris Pitko ja Lahdelta #15 Nia Toivonen.

Pelit jatkuvat jo huomenna Tapiolassa klo 13.45, kun vastaan asettuu Helsinki.