Kiitos Elo!

25.08.2020

Naisten SM-sarjassa neljä kautta Espoon väreissä pelannut Anniina Elo ei jatka Kiekko-Espoon väreissä tulevalla kaudella. Espooseen opiskeluiden perässä muuttanut Elo suuntaa nyt valmistumisensa jälkeen töiden perässä Länsirannikolle. 

Espoossa Elolla olisi nyt alkanut jo viides kausi naisten SM-sarjassa. Otteluita naisten SM-sarjassa kertyi Espoon Kiekkoseuran paidassa 94, mutta onneksi ura kuitenkin vielä jatkuu tällä nuorella 24-vuotiaalla puolustajalla. 

Joukkueen kapteeni Milla Laakso on pelannut Elon kanssa samassa joukkueessa alusta asti ja yhteistä historiaa on kertynyt niin jäähallilla kuin sen ulkopuolellakin. Tämän takia espoolaiskapteeni on oikea ihminen kertomaan fiiliksiä Elon lähdöstä. 

- Elon lähtö Espoosta tuli joukkueelle eteen ajateltua aiemmin ja tulevana kautena häntä ei nähdä Kiekko-Espoon paidassa. Näiden neljän kauden aikana Elosta on tullut joukkueen vakiokalustoa ja jokainen joukkueen jäsen voi varmasti allekirjoittaa kaipaavansa meidän omaa häslää tulevana kautena niin jäällä kuin kopissakin, Kiekko-Espoon kapteeni Milla Laakso kertoo. 

Laakson fiiliksiin voi jokainen joukkueen jäsen varmasti yhtyä, sillä pleksin takaa löytyy erittäin sosiaalinen pelinainen. Kiekko-Espoon pukukoppiin jää iso aukko, kun Elon naurun remahduksia ei enää kuule. 

Kuva: Sonja Herrala
Kuva: Sonja Herrala

Iso kiitos Anniinalle vuosista Espoossa ja nähdään jäähallilla! 

Koko joukkue toivottaa Elolle menestystä tulevaan, ikävä tulee olemaan suuri! <3