KIVIKOVAT Joululomaleirit tulevat taas!

15.11.2021

Joululomalla (27.-29.12.2021) Kiekko-Espoo Ringeten SM-naiset järjestävät junioreille kaksi ringetteleiriä Tapiolan jäähallissa. Joululomaleiri on suunnattu nuoremmille, 2010-2015 syntyneille (E-G-junioreille) tytöille ja tavoitteellisille pelaajille suunnattu Taitoleiri on 2006-2009 syntyneille (C-D-junioreille). Maalivahdit harjoittelevat yhdessä muiden leiriläisten kanssa, mutta heille on oma maalivahtivalmentajansa.

Joululomaleirillä treenataan monipuolisesti ringeten ja luistelun perustaitoja SM-pelaajien ohjaamana, sekä liikutaan ja leikitään monipuolisesti jään ulkopuolella. Leirillä tarjoillaan lämmin lounas ja välipala joka päivä. Leiri sisältää kaksi jäävuoroa päivässä.

Taitoleirillä harjoitellaan tavoitteellisesti jäällä ja sen ulkopuolella. Leiri sisältää kaksi jäävuoroa päivässä, joiden aikana saat vinkkejä harjoitteluun ja pelaamiseen SM-joukkueemme pelaajilta. Jään ulkopuolella tehdään monipuolisesti erilaisia fysiikkaharjoitteita! Taitoleiriläisille on luvassa myös videopalaveri, jossa käydään läpi havainnollistavien esimerkkien avulla erilaisia pelitilanteita, ja analysoidaan miten toimia näissä tilanteissa. Leirillä tarjoillaan lämmin lounas ja välipala joka päivä.

Tervetuloa leireilemään SM-pelaajien johdolla! Leirit ovat avoimia kaikkien seurojen junioreille!

Ilmoittautumaan pääset osoitteessa: https://bit.ly/3BZTRtJ

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta: keringetteleirit@gmail.com