Kotiavauksessa vastaan RKN Flyers

18.09.2022

Kiekko-Espoo lähti iltapäiväiseen otteluun uudella puhdilla lauantain häviön jälkeen.
Peli oli todella tasainen ja molemmat joukkueet pääsivät luomaan pitkiä hyökkäyksiä ja hienoja maalipaikkoja. Maalivahdit urakoivat ja pitivät pitkään maalinsa puhtaina. Varsinkin Kiekko-Espoon Meini Kärnä piti osittain joukkuettaan pystyssä toisen ja kolmannen etän aikana. Toinen ja kolmas erä jatkui tasaisina, kuitenkin RNK:n hieman hallitessa peliä. Maaleja saatiinkin odottaa Kiekko-Espoon osalta jopa kolmanteen erään asti.
Neljänteen erään lähdettiin kutkuttavassa 1-1 tilanteessa. Neljännessä erässä kiekko espoolla jalka painoi eikä syötöt napsuneet enää mailaan. Rnk:n 3vs5 tilanteesta luotu 1-2 maali oli käännekohta, jonka jälkeen he saivat luotua myös upean paikan nopealla käännöksellä ja 1-3 tilanne tärisytti Kiekko-Espoon vaihtoaitiota. RNK jaksoi painaa kokonaiset neljä erää samalla tahdilla ja siksi ottelu pääsi repeämään numeroihin 1-4 todella nopeasti. Kiekko-Espoolla riitti siitä huolimatta tahtoa mutta se johti enemmän liialliseen "ylipelaamiseen" eikä ottelua saatu käännettyä enää kiekko espoon hyväksi.
Pisteet matkasivat siis rasioon lukemin 1-4. Kiekko-Espoo pelaa seuraavan kerran Klaukkalassa sarjanousijaa NSR:siä vastaan.