Kotiavauksesta kaksi pistettä!

02.10.2021

Kiekko-Espoo lähti tänään intoa täynnä kauden ensimmäiseen kotiotteluun, jonne yleisökin toivotettiin taas pitkästä aikaa tervetulleeksi! Ottelu päättyi Kiekko-Espoon voittoon lukemin 6-3 (1-1, 1-0, 1-2, 3-0).

Ottelun alussa palkittiin viime kauden seuran ansioituneita, jotka olivat jääneet keväältä palkitsematta. Vuoden naispelaajana palkittiin Kiekko-Espoon pitkäaikainen joukkueen kapteeni Milla Hokka. Nuoripelaaja palkinnon itselleen ansaitsi C-joukkueen Ella Lindholm. Vuoden valmentajana palkittiin viime kauden C-joukkueen vastuuvalmentaja Janne Ahoniemi ja ringeten Sininen Sydän kiertopalkinto puolestaan meni Ykkössarjajoukkueen tehokaksikolle Mårten ja Tarja Winqvistille. Onnittelut palkituille!

Ensimäinen erä pyörähti käyntiin vähän todella tasaisena. Kiekko-Espoolla maalipaikkoja oli runsaasti, mutta maalinälkä uupui. Blue Rings painosti kotijoukkuetta hyvin, mutta Kiekko-Espoo teki avausmaalin Minka Levanderin toimesta. Blue Ringsin hyvä paine tuotti myös tulosta ja ensimmäinen erä päättyi tasalukemiin 1-1.

Toinen erä kulki samaan tapaan ja Blue Ringsin paine sai Kiekko-Espoon ajoittain ahtaalle. Kiekko-Espoo pääsi moneen otteeseen erässä ylivoimalle ja sen turvin johtoasemaan. Kolmannessa erässä vierasjoukkue jaksoi paiskia töitä vieden kolmannen erän nimiinsa numeroin 1-2.

Neljänteen erään Kiekko-Espoo sai paremman rähinän päälle. Kotijoukkue voitti irtorenkaita ja maalipaikat hyödynnettiin parhaiten viimeisessä erässä. Peli päättyi Kiekko-Espoon työvoittona lukemin 6-3.

Pelin parhaina palkittiin Kiekko-Espoon puolustaja Minka Halttunen sekä Blue Ringsin maalivahti Sannamari Peltonen. Pelin nälkäisimpänä Guido's pizzalahjakortilla palkittiin Kiekko-Espoolta Jenna Hakkarainen ja Blue Ringsiltä Iina Kupiainen.

Katsomossa riitti tunnelmaa, kun lähes 80 katsojaa oli saapunut paikan päälle pitkän tauon jälkeen kannustamaan joukkueita. Huomenna kutsuvieraina otteluun saapuu seuramme nuorimmaiset eli G14-joukkue. Tervetuloa katsomaan, kun vastaan luistelee Ilves klo 14.15.