Kurikko palaa kotiin! 

20.07.2020
Kuva: Andre Vandal
Kuva: Andre Vandal

Kiekko-Espoo ringeten uusin pelaajavahvistus on keskushyökkääjän pelipaikkaa pelaava Katariina Kurikko, 27. Espoon Kiekkoseuran kasvatti palaa nyt kasvattajaseuraansa muualla vietettyjen vuosien jälkeen. Viimeisinä vuosina hän on edustanut mm. Lapinlahden Luistinta, Helsinki ringetteä sekä viimeisimpänä kanadalaista Cambridge Turbos joukkuetta. 

Kurikko oli myös edustamassa Suomea naisten MM-kisoissa Kanadassa loppuvuodesta 2019, josta Suomi voitti MM-kultaa. 

Pelasin viime kauden Cambridge Turbos -joukkueessa Kanadan pääsarjassa NRL:ssa. Kanadassa pelaaminen oli todella positiivinen ja mielenkiintoinen kokemus, joka toi myös paljon uutta pelaamiseen. NRL:n taso vastaa pitkälti SM-sarjaa, mutta jos täytyy valita, niin ehkä SM-sarja saattaa olla aavistuksen kovatasoisempi. Kanadassa peli on kuitenkin intensiivisempää ja asioita pitää pystyä tekemään nopeammin ja pienemmässä tilassa jo pelkästään pienten kaukaloidenkin takia.

Kausi 2019-2020 loppui myös Kanadassa ennen kauden tärkeimpiä otteluita ja nyt Kurikko palaakin Suomen kaukaloihin edustamaan Kiekko-Espoota. 

Kiva päästä pelaamaan Kanada-reissun jälkeen taas Suomessa. Odotan, että alkava sarja on tasainen ja paremmuusjärjestyksestä taistellaan loppuun asti. Uskon, että joukkueellamme on hyvät mahdollisuudet mennä aina loppuun asti ja tämä on varmasti tavoitteena.

- Tuon joukkueeseen kokemusta. Olen saanut nähdä ja kokea ringeten saralla paljon, joten toivottavasti tuon mukanani myös uusia ideoita pelaamiseen, Kurikko kertoo. 

Ringeten SM-joukkueen kotihalli muuttuu kaudelle 2020-2021 Leppävaarasta Tapiolan Urheilupuistoon ja Tapiolan harjoitusjäähalliin. 

Siellä ei ole vielä tullutkaan pelattua, joten innolla odotan. Eiköhän siitä saada meille erinomainen kotihalli ja vastustajille ikävä paikka tulla metsästämään pisteitä. 

Kiekko-Espoo ringeten kausikortit ovat myynnissä elokuun loppuun early bird hinnalla. Olethan jo hankkinut omasi? 

www.lippuautomaatti.fi/ringetteSM