Täyden pisteen viikonloppu

17.10.2021

Kiekko-Espoo kohtasi viikonlopun toisessa ottelussaan Lahden. Ottelu päättyi Kiekko-Espoolle 2-10 (1-3, 1-4, 0-1, 0-2).

Ottelu alkoi sähäkästi, kun kotijoukkue Lahti siirtyi jo reilun minuutin pelin jälkeen alivoimalla 1-0 johtoon. Kiekko-Espoo kuitenkin tasoitti pelin pian, kun Jenna Hakkarainen taituroi renkaan maaliin.

Tämän jälkeen ensimmäinen puolikas meni pääosin Kiekko-Espoon hallinnassa, ja pitkälle erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen 6-2 johdossa.

Lahti tuli toiselle puolikkaalle uudella energialla ja sai kolmannessa erässä pitkiä pyörityksiä hyökkäyspäässä. Kiekko-Espoon puolustus kuitenkin kesti, ja kolmannessa erässä nähtiin vain yksi Kiekko-Espoon Luana Perezin tekemä maali.

Viimeisessä erässä Lahti pyrki vimmatusti kaventamaan tilannetta ja karvasi tehokkaasti. Kuitenkin vain Kiekko-Espoo onnistui maalinteossa käyttäen maalipaikat tehokkaasti hyödyksi. Ottelu päättyi Kiekko-Espoon 2-10 voittoon.

Kiekko-Espoo teki maalinsa laajalla rintamalla, kun peräti 6 pelaajaa iski renkaan verkkoon: Fanny Impilä, Tanja Ahonen, Neea Virtanen, Luana Perez, Jenna Hakkarainen ja Minka Levander.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Jenna Hakkarainen kommentoi peliä: "Teimme hyvää työtä koko kentällä ja nostimme erityisesti hyökkäyksen tasoa eilisestä. Viimeistely oli parempaa, ja onnistuimme maalinteossa."

Ensi viikonloppuna Kiekko-Espoo kotonaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina 23.10. vastaan luistelee Jyske ja ottelu pyörähtää käyntiin klo 15.15. Sunnuntaina 24.10. Tapiolaan vieraaksi saapuu NoU, kun rengas liikahtaa klo 16.45. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan!