Lapinlahti kaatui Tapiolassa numeroin 8-5

27.09.2020

Kiekko-Espoo voitti Lapinlahden kotonaan 8-5. Ottelu eteni pitkään tasaväkisissä merkeissä, kunnes viimeisessä erässä Kiekko-Espoo sai tehtyä muutamat ratkaisevat maalit.

Ennen ottelun alkua vietettiin jälleen juhlallisuuksia palkintojen jaon muodossa, joissa suurin osa jäi viime kaudelta jakamatta koronan katkaistua sarjan.

⁃ Anna-Kaisa Raesola Naisten ykkössarja Hyökkääjä

Ottelu alkoi Kiekko-Espoon osalta tahmeasti ja LL89 pääsi rokottamaan heti maalilla, kun peliä oli pelattu vain 35 sekuntia. Kohtalainen kankeus jatkui erän loppuun ja kun 15 minuuttia oli pelattu oli lukemat 2-3 Lapinlahdelle.

Toisessa erässä peli luistin alkoi liikkumaan ja Kiekko-Espoon naiset saivat syöttöjä paremmin kiinni, ja pitkälle erätauolle lähdettiin tasaisissa tunnelmissa tulostaululla ollen 4-4 lukemat.

Kolmannessa ja neljännessä erässä tiukka kamppailu jatkui. Kiekko-Espoo onnistui  maalinteossa 4 kertaa vastustajan onnistuessa vain kerran. Peli päättyi voittoomme lukemin 8-5. Ottelun parhaina palkittiin meiltä vakuuttavia torjuntoja läpi ottelut esittänyt #1 Meini Kärnä ja Lapinlahdelta #14 Marjukka Virta.

Ensi viikonlopun pelin pelaamme Lahtea vastaan vierasjoukkueena.